Proiectul ”Turul județului la fotbal” revine în iarbă din 8 martie

În acest week-end se reia campionatul Ligii a IV-a din Suceava, motiv de bucurie pentru colectivul SportSV.ro alături de care am așteptat să ne reluăm activitatea noastră de week-end. Pentru partea a doua a sezonului nu venim cu surprize noi, însă așa cum v-am obișnuit, vom încerca să transmitem atunci când timpul ne va permite câte un meci în fiecare week-end.

Vom ajunge atât la Liga a IV-a cât și la Liga a V-a pentru că așa cum ne-am propus încă de la debutul acestui proiect în urmă cu 3 sezoane, noi vom încerca să facem mare fotbalul mic.

O promisiune pe care am făcut-o la finele anului trecut și de care vrem să ne ținem de cuvânt, în urma unui ”poll” în care a ieșit câștigătoare formația Victoria Vatra Moldoviței, am decis să transmitem următorul joc al echipei.

Prin urmare, duminică, 8 martie, vom fi prezenți la Vatra Moldoviței de unde vom transmite și comenta jocul dintre Victoria Vatra Moldoviței și LPS Suceava, un meci programat să înceapă de la ora 11:00.

În ceea ce privește week-end-ul următor, acesta va fi plin de LIVE-uri cu meciurile din cadrul proiectului ”Football in Heaven” care urmează să se desfășoare la Bistrița și la Suceava în perioada 13-16 martie.

PS: Ne vedem duminică la Vatra Moldoviței!

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
8
Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts