Etapă dificilă pentru echipele sucevene în Liga a III-a

În această după amiază, se dă startul etapei a XXIII-a cu meciul dintre FC Botoșani II și CSM Pașcani. Cu excepția Bucovinei Rădăuți care are un adversar accesibil etapa aceasta, echipele sucevene nu vor avea misiuni ușoare.

Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava

Cea care a surprins etapa trecută prin victoria de la Galați, Şomuz Fălticeni, întâlnește din nou o echipă puternică și care a avut rezultate foarte bune în acest sezon al Ligii a III-a, Ştiința Miroslava. Ieşenii vin și ei după o victorie obținută marți în fața FC Botoșani II, clasându-se pe poziția a 4-a, cu 40 de punct, la un punct de podium. Echipa antrenată de Daniel Stoica și Iulian Darabă se regăsește pe poziția a 11-a, cu 20 de puncte, dorindu-şi din răsputeri să se îndepărteze de “zona roșie”. Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit, în tur, câștig de cauză a avut echipa ieșeană. Cu siguranță mâine se anunță un duel aprig între ambele echipe, deoarece Miroslava luptă pentru a reveni pe podium, după ce i-a fost “suflat” de Bucovina Rădăuți, pe când Şomuz Fălticeni dă totul pe teren în ultimele etape ce au mai rămas pentru a se păstra în Liga a III-a.

Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani

Un alt rezultat surprinzător din etapa trecută intermediară a fost cel dintre trupa rădăuțeană şi CSM Pașcani. Deși a plecat favorită în deplasare, Bucovina Rădăuți nu a reușit să scoată decât un punct în urma acelui meci. CSM Pașcani, care se zbate la coada clasamentului, nu a arătat deloc a echipă de loc retrogradabil și le-a dat mari bătăi de cap rădăuțenilor. Mâine, echipa antrenată de Dorin Goian şi Daniel Bălan se pregătește să întâlnească cea care se pare a fi cea mai slabă formație din campionat, ultim-clasata Sănătatea Darabani. Echipa botoşăneană a fost învinsă meciul trecut la scor de tenis de către liderul Gloria Buzău, fără a reuși să marcheze, șansele ca această echipă să rămână în eșalonul al treilea fiind nule. Ultima dată când Bucovina Rădăuți și Sănătatea Darabani s-au întâlnit, în turul campionatului, scorul a fost de 1-0 în favoarea rădăuțenilor, unicul gol al partidei fiind marcat de Andrei Cerlincă. Bucovina Rădăuți ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a III-a, cu un cumul de 41 de puncte, fiind foarte aproape de cea care ocupă locul al doilea, Otelul Galați.

Foresta Suceava – Sporting Lieşti

Fiind în continuare în căutarea unui antrenor și a unei victorii, sucevenii se pregătesc mâine de un meci destul de dificil împotriva echipei din Lieşti. În ultima etapă, Foresta a pierdut 2 puncte chiar la finalul meciului, fiind egalați și fiind împiedicați de Metalul Buzău să revină la Suceava cu o victorie. În acest week-end, galben-verzii vor întâlni echipa cu care în tur au remizat alb. Sporting Lieşti vine după o înfrângere dezamăgitoare cu Focșani, care i-a făcut să coboare în clasament, ocupând acum poziția a 8-a, cu 30 de puncte, la doar un punct în spatele sucevenilor, care se află pe 6. Cu siguranță se anunță mâine pe Areni un meci interesant, deoarece ambele echipe își doresc același lucru până la finalul campionatului: o clasare cât mai bună în serie.

Programul complet al etapei XXXIII:

Vineri, 12 aprilie, ora 17:00:

  • FC Botoșani II – CSM Pașcani

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 17:00:

  • Târgu Secuiesc – Râmnicu Sărat
  • Foresta Suceava – Sporting Lieşti
  • Focșani – Oțelul Galați
  • Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava
  • Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani
  • Gloria Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț

Râmnicu Sărat va sta.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Surse foto: Cristian Plosceac,Costi Solovăstru,Otelul Galați

Total
0
Shares
Related Posts