Programul SportSV.ro pentru duminică, 12 aprilie

SportSV.ro încearcă să aducă din nou în discuție subiecte legate despre sport alături de mai mulți reprezentanți ai sportului sucevean și nu numai. 

După ce week-end-ul trecut am avut parte de emisiuni alături de antrenorii echipei de handbal CSU Suceava, Adrian Chiruț și Iulian Andrei, fostul internațional român de fotbal, Dorin Goian, dar și președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, vă anunțăm că în acest week-end seria emisiunilor continuă atât pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro cât și pe pagina de facebook a televiziunii locale NEst-TV Channel.

În acest week-end, începând cu ora 12:00, Adrian Chiruț și Iulian Andrei vor trage concluziile vis a vis de licitația pe care Clubul Sportiv Universitar a organizat-o pentru a ajuta Spitalul Județean de Urgențe Suceava. Cum a decurs licitația, cât s-a obținut în urma licitației, dar și dacă cei care au licitat au fost serioși vom afla chiar de la antrenorii clubului de handbal sucevean.

De la ora 14:00, într-o emisiune moderată de Adrian Negru și Ciprian Anton va fi prezent tehnicianul ”galben-verzilor”, Petre Grigoraș care ne va povesti cum își petrece acesta perioada de carantină, dar și care sunt șansele ca Foresta să încheie acest sezon cu o promovare în Liga a II-a.

De la ora 15:00, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton va rămâne alături de noi pentru a-l intervieva pe fotbalistul, dar totodată și unul dintre oamenii de bază din cadrul echipei CSM Bucovina Rădăuți, Iulian Ionesi.

Încheiem șirul emisiunilor sportive la ora 16:00 când alături de Adrian Negru și Ciprian Anton se va alătura antrenorul formației ACS Șomuz Fălticeni, Daniel Stoica. Acesta ne va povesti de asemenea cum își petrece perioada de carantină și cumt trăiește acesta experiența de la Fălticeni, cât de mulțumit este de evoluția echipei, cum crede că se va finaliza acest sezon, toate aceste lucruri le vom afla de la ora 16:00.

Cu alte cuvinte, SportSV.ro și NEst-TV Channel vă invită să stați în casă și să urmăriți emisiunile sportive realizate de noi. Fiți responsabili! Fiți cu ochii pe SportSV.ro și NEst-TV Channel.

Total
0
Shares
Related Posts