Chika Odoh eroul Forestei în derby-ul galben-verde

Foresta Suceava se impune cu scorul de 2-1 în fața formației Sporting Juniorul Vaslui și se apropie la patru puncte de liderul Dante Botoșani.

Modelul Dan Petrescu la CFR Cluj pare să-l fi preluat și Ionuț Moșteanu la Foresta Suceava care și-a făcut un obicei să câștige la limită fiecare joc. Deși spectacolul lipsește cu desăvârșire, punctele sunt mai importante pentru echipa suceveană care nu a mai pierdut un joc de pe 9 octombrie. Mai mult decât atât a reușit să recupereze un handicap de 5 puncte din cele nouă puncte diferență în etapa a noua față de Dante Botoșani. În prezent cele două formații sunt despărțite în clasament de 4 puncte.

Odoh Chika a deschis scorul în minutul 1, iar vasluienii au restabilit egalitatea prin Vlad Mocanu după jumătate de oră. Bucuria jucătorilor vasluieni nu a durat foarte mult, același Odoh Chika a readus formația suceveană în avantaj. Scorul de 2-1 s-a păstrat până la pauză. În repriza secundă, Foresta a dominat jocul de la un capăt la altul, având oportunitatea în câteva rânduri bune de a se distanța pe tabelă. Robert Martin a ratat un penalty în ultimele 10 minute ale meciului, însă vasluienii nu le-au pus probleme elevilor lui Moșteanu până la finalul jocului.

Cele trei puncte au rămas astfel pe Areni, iar ”galben-verzii” suceveni se apropie tot mai mult de liderul, CS Dante Botoșani care a încheiat la egalitate jocul cu Ceahlăul Piatra Neamț, disputat la Dorohoi.

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare la Pașcani, în compania lanternei roșii a a Seriei I a Ligii a III-a.

Articol scris de: Adrian Negru

Foto captură: ȘtiriSuceava.net

Total
18
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts