Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni merg braț la braț în acest început de campionat în Seria I a Ligii a V-a

Scorul etapei a fost înregistrat în partida dintre Viitorul Vadu Moldovei și FC Marginea. Gazdele au marcat 10 goluri în poarta oaspeților. 

Luptă strânsă în vârful clasamentului și în Seria I a Ligii a V-a. Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni Șcheia sunt singurele echipe cu punctaj maxim după primele patru etape. Unirea Salcea completează podiumul cu 9 puncte.

În etapa cu numărul 4, Viitorul Vadu Moldovei a obținut o victorie zdrobitoare în fața formației FC Marginea. Gazdele au dispus de oaspeți cu scorul de 10-0 grație reușitelor semnate de Petru Samson (3 goluri), Ionuț Stănică (2 goluri), Paul Vacariu (2 goluri), George Asavetei, Casian Apopei și Daniel Porcos.

Unirea Salcea obține o victorie importantă în Seria I a Ligii a V-a în fața formației Voința Zvoriștea, scor 5-1, grație reușitelor semnate de Răzvan Pandelea, Andrei Luca, Florin Oroșan, Ionuț Standolaru și Andrei Creangă. Golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Cristian Cora.

Ionuț Antoneac a înscris singurul gol partidei în meciul dintre Sporting Siminicea și Sporting Voința Bunești. Gazdele au obținut cele trei puncte puse în joc și acumulează astfel 6 puncte ocupând locul al 5-lea pentru moment.

Polul Nord Brodina a umilit-o pe Viitorul Forăști și a obținut toate punctele puse în joc după 5-1. Pentru gruparea din Brodina au înscris Mihai Vilcinschi, Matei Nichiforel, Dumitru Juravle, Vasile Dănilă, Daniel Roșca în timp ce golul de onoare al oaspeților a fost izbutit de Daniel Pâslariu. Echipa din Forăști a acuzat jocul dur al echipei gazdă în această partidă, iar mai mulți jucători au ieșit șifonați din această confruntare.
Voința Hânțești a cedat pe teren propriu în fața formației Releul Mihoveni Șcheia, scor 1-2. Andrei Dorian a marcat golul echipei gazdă, iar Andrei Bran și Mircea Iriciuc au înscris golurile de trei puncte ale echipei din Mihoveni.

Clasamentul Ligii a V-a Seria I: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 4 12p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 4 12p
3 AS Unirea Salcea 4 9p
4 ACS Viitorul Vadu Moldovei 4 6p
5 ACS Sporting Siminicea 4 6p
6 AS Voința Zvoriștea 4 6p
7 ACS Voința Hânțești 4 4p
8 FC Marginea 4 3p
9 AS Viitorul Forăști 4 1p
10 CS Sporting Voința Bunești 4 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dorin Patraucean

Total
0
Shares
Related Posts