Foresta Suceava, lider la finalul turului Seriei I a Ligii a III-a

Foresta Suceava este liderul Seriei I la finalul turului în care trupa lui Dorin Goian a bifat șapte victorii, un egal și o înfrângere. 

”Galben-verzii” au încheiat turul așa cum l-au început. Victoria de sâmbătă în compania Bucovinei Rădăuți o menține pe Foresta pe fotoliul de lider cu un avans de șase puncte față de ocupanta locului secund, Dante Botoșani și șapte puncte față de Știința Miroslva, echipa care încheie podiumul Seriei I. Trupa antrenată de Dorin Goian s-a impus la limită în derby-ul Bucovinei cu gruparea din Rădăuți grație golului reușit de Marius Filip în minutul 75. ”Galben-verzii” se puteau desprinde pe tabelă, dar Odoh Chika și Cornel Căinari nu au reușit să puncteze de la punctul cu var.

Foresta Suceava are un golaveraj de 18-5 după cele 9 etape fiind în momentul de față principala favorită pentru participarea la barajul de promovare în Liga a II-a. Gruparea suceveană a suferit o singură înfrângere înregistrată în penultima etapă a turului în compania Științei Miroslava. De altfel, sucevenii au avut și un rezultat de egalitate după un 0-0 la Fălticeni în compania Șomuzului pregătit de Iulian Ionesi.

În runda următoare, Foresta Suceava primește pe Areni vizita grupării vasluiene, Rapid Brodoc, în prima etapă a returului. Jucătorii lui Dorin Goian s-au impus în jocul de la Vaslui cu scorul de 2-0.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts