Prima locație a proiectului ”Turul județului la fotbal” din 2019

Proiectul ”Turul județului la fotbal” se bucură și în 2019 de o notorietate destul de mare, cei peste 600 de votanți au ales prima destinație din acest an.

Așa cum v-am obișnuit în edițiile trecute, în urma supunerii la vot, colectivul GalbenVerde.ro va vizita echipa cea mai votată în cadrul votului din săptămâna respectivă. Și totodată, va fi o premieră episodul din această săptămână, de ce?! Încă nu vă vom spune despre ce este vorba, dar vom fi în mare parte la fel cu regulile și premierea de până acum. În cadrul evenimentului noi vom face poze, vom înregistra meciul, vom lua interviuri, vom premia jucătorul meciului, vom face un articol și vom face și un rezumat la final, dar de data aceasta vor apărea și mici schimbări pe ici pe colo.

Prin acest proiect ne propunem să promovăm tinerii jucători, să promovăm fotbalul mic, dar și localitatea respectivă. Proiectul este susținut de GalbenVerde.ro, Asociația Județeană de Fotbal Suceava și NEst-TV Channel.

Fără a lungi foarte mult acest articol, în urma votului dumneavoastră, clasamentul arată astfel:

 1. Viitorul Verești – 227 de voturi
 2. LPS Suceava – 113 voturi
 3. Pojorâta – 98 de voturi
 4. ASA Rarău Câmpulung – 40 de voturi
 5. Sporting Poieni Solca – 17 voturi
 6. CSO Siretul Dolhasca – 11 voturi
 7. Victoria Vatra Moldoviței – 5 voturi
 8. Juniorul Suceava – 1 vot
 9. Viitorul Liteni – 1 vot
 10. Balada Ciprian Porumbescu – 1 vot
 11. Releul Mihoveni – 1 vot

Așadar, duminică vom fi prezenți la meciul dintre Viitorul Verești și AS Progresul Frătăuții Vechi începând cu ora 11:00.

În sezonul precedent când am vizitat formația din Verești am avut parte de un spectacol pirotehnic și de unul fotbalistic interesant și de-a dreptul impresionat pentru o echipă de Liga a V-a la acea vreme, iar acum suntem curioși ce se va întâmpla duminică…

Pe această cale ținem să le mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri. Așteptăm în continuare să ni se alăture cât mai multe persoane în cadrul acestui proiect. Împreună facem mare fotbalul mic!

Sursa foto: Liviu Boca

Total
0
Shares
Related Posts