Sponsori Sponsori

Releul Mihoveni a câștigat titlul de campioană a Seriei I a Ligii a V-a în ultima etapă

Final de sezon electrizant pentru formațiile din prima serie a Ligii a V-a, acolo unde titlul s-a decis în ultima rundă. 

Releul Mihoveni a devenit campioana seriei după ce și-a adjudecat titlul cu o victorie în ultima etapă. Formația pregătită de Cătălin Nichitean s-a impus cu scorul de 12-1 în fața grupării FC Marginea. Bran (4 goluri), Dorian (2 goluri), Chiș, Murgu, Olar, Strugariu, Onofrei și Rotar au punctat în acest joc pentru gazde.

Sporting Siminicea s-a impus în derby-ul rundei de pe teren propriu cu Polul Nord Brodina. Trupa din Siminicea nu a avut milă de echipa oaspete și a învins-o clar cu scorul de 7-1. Cosmin Ștefiuc (două goluri), Narcis Huțanu (două goluri), Radu Luncariu, Ionuț Antonieac și Costel Grădinaru și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Sporting Voința Bunești a reușit prima victorie stagionară chiar în ultima etapă a sezonului, scor 5-1 cu Voința Zvoriștea. Andrei Sandu și Ionuț Ailincăi cu câte o dublă fiecare, dar și Paul Croitoru cu o reușită au închis sezonul pentru formația din Bunești.

Voința Hânțești s-a impus pe teren propriu în compania echipei Unirea Salcea cu scorul de 2-0, iar Viitorul Forăști a pierdut pe teren propriu în fața formației Viitorul Vadu Moldovei, scor 0-1.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 ACS Releul Mihoveni Șcheia 18 42p
2 ACS Sporting Siminicea 18 39p
3 AS Polul Nord Brodina 18 39p
4 AS Voința Zvoriștea 18 32p
5 ACS Viitorul Vadu Moldovei 18 32p
6 AS Unirea Salcea 18 28p
7 ACS Voința Hânțești 18 22p
8 FC Marginea 18 19p
9 AS Viitorul Forăști 18 8p
10 CS Sporting Voința Bunești 18 3p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Adrian Pop

Total
0
Shares
Related Posts