Povești de suporteri cu Dragoș Negură

A trecut foarte mult timp de când un articol ce a apărut pe SportSV.ro a avut semnătura mea. Glumind puțin eram burlac la ultimele cuvinte așezate aici pentru voi cei care ne citiți cu drag. Aproape că începeam să mă simt vinovat față de colegii mei care în ultima vreme au fost extrem de muncitori. Chiar mi-a fost dor de presă, sper ca această pauză să-mi fi fost de bun augur. Dar gata cu introducerile zic să intrăm direct în firul unui eveniment care a marcat fotbalul sucevean momentan într-un mod extrem de plăcut.

Ieri pe după masă bucurându-mă de ultimele zile de concediu îmi scot telefonul din buzunar pentru a vedea ultimele noutăți din lumea virtuală. Prima știre pe care am văzut-o avea să-mi aducă un impact emoțional pe cât de ridicat pe atât de normal și firesc. “Bine ai venit, Petre Grigoraș!” suna titlul știrii postate pe pagina oficială de facebook a Forestei Suceava. Am citit de 2 ori pentru a fi sigur, practic fiindu-mi extrem de greu să cred că un om cu o așa mare notorietate va accepta să antreneze în Liga a III-a tocmai la Suceava. Dar știrea era și este cât se poate de reală. Începând de ieri, 5 septembrie 2019, noul antrenor principal al Forestei este Petre Grigoraș.

Ca suporter sucevean nu pot decât să fiu extrem de fericit și entuziasmat de această veste. E probabil una dintre cele mai bune vești pe care fotbalul din județ le-a primit în ultimii mulți ani. Astăzi, a avut loc și prima întrevedere între domnul Grigoraș și presa locală în cadrul conferinței de presă organizată odată cu instalarea sa pe bancă. Extrem de jovial, degajat și cu o atitudine de profesionist, Petre Grigoraș și-a exprimat ideile, dorințele si planurile sale de viitor. A subliniat faptul că e si dânsul conștient că pentru mulți e ciudat cum de a ales Suceava, a întărit ideea că la Suceava sezonul acesta se dorește promovarea și a dat asigurări că a venit focusat la ceea ce are de făcut împreună cu întreg colectivul clubului de pe Areni.

Nouă celor ce venim meci de meci pe stadion nu ne rămâne decât să fim alături de el și de elevii săi, să încercăm prin încurajările noastre să fim un imbold pentru echipă și până la proba contrarie să avem încredere în acest nou proiect Foresta. Ne vedem mâine pe stadion pentru că doar împreună cu noi Petre Grigoraș poate fi…..CEL MAI TARE DIN ORAȘ!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts