Sponsori Sponsori

Ultimul tren al Bucovinei Rădăuți spre barajul de promovare în Liga a II-a?!

Cu siguranță Bucovina Rădăuți este cealaltă formație pe care ne dorim să o vedem la barajul de promovare în Liga a II-a după ce Foresta Suceava și-a asigurat matematic prezența acolo. Trupa lui Marius Lup vine după o înfrângere grea pe terenul uneia dintre contracandidatele principale ale echipelor sucevene în drumul spre Liga a II-a, Ceahlăul Piatra Neamț.

Nemțenii au venit la 6 puncte de primul loc, ocupat de Foresta Suceava, cu doar trei meciuri înainte de finalul play-off-ului atunci când se va trage linie și vom ști cealaltă echipă din Seria I care va participa la baraj. Un eventual succes al grupării pregătite de Cristi Pustai pe Areni și un eventual rezultat de egalitate înregistrat între Bucovina Rădăuți și CSM Bacău ar trimite-o în proporție de 99% pe Ceahlăul la baraj alături de Foresta Suceava.

Bucovina Rădăuți și CSM Bacău se vor lupta pe viață și pe moarte pentru cele trei puncte puse în joc, însă speranța lor rămâne ca Ceahlăul să nu obțină nici un punct din partida cu Foresta Suceava. Astfel, pentru ocupantele locurilor 2,3 și 4 urmează trei finale extrem de importante, pline de emoții și suspans.

Reușește să prindă Bucovina Rădăuți trenul spre barajul de promovare în Liga a II-a?

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dan Eșanu

Total
0
Shares
Related Posts