Poftă de goluri în ultima rundă a Ligii a IV-a din acest an | Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului împart fotoliul de lider

Luptă strânsă în vârful clasamentului, acolo unde Juniorul Salcea, Șoimii Gura Humorului și Juniorul Suceava sunt pe locurile de podium. 

Ultima etapă a Ligii a IV-a din acest an a adus meciuri spectaculoase și goluri multe. Cu o medie de aproape 6 goluri per partidă, runda cu numărul 15 a tras cortina peste fotbalul sucevean în acest an. Scorul rundei s-a înregistrat în partida de la Poieni Solca, acolo unde Sporting a cedat cu 4-13 în fața trupei pregătite de Demis Maranda și Cătălin Holca. Spectacol au făcut și echipele care împart primul loc, Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului.

Moldova Drăgușeni a încheiat anul cu o înfrângere pe teren propriu în fața trupei manageriate de Bogdan Pantea. Juniorul Suceava a trecut la limită de echipa gazdă cu scorul de 2-1. Pentru echipa din Drăgușeni a punctat Ionuț Niță din penalty, în timp ce pentru oaspeți au înscris Denis Solovăstru și Simon Mandiuc. Trei puncte importante pentru Juniorul Suceava care o mențin în lupta pentru titlul de campioană județeană.

Bradul Putna și Progresul Frătăuții Vechi au oferit un alt meci echilibrat după cel de la Drăgușeni. Jucătorii pregătiți de Dimitrie Bîru au dispus de formația din Frătăuții Vechi cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Cătălin Coroamă care i-a asigurat toate punctele trupei din Putna care ocupă locul al patrulea și păstrează speranțe în lupta pentru titlu.

Bucovina Dărmănești încheie anul cu o înfrângere la scor de tenis. Jucătorii lui Paul Bosancu nu au avut milă de adversar și i-au administrat o umilință chiar în fața propriilor suporteri. Emanuel Moloce a înscris de patru ori, Ionel Zamă o singură dată, iar ca umilința să fie completă, pentru trupa din Salcea a înscris din penalty și goalkeeperul Angel Băiceanu. Astfel că Juniorul Salcea încheie anul pe primul loc la egalitate de puncte cu Șoimii Gura Humorului, însă cu un golaveraj superior.

ASA Rarău a mai amortizat din înfrângerile la scor suferite în rundele precedente și a scăpat doar cu 1-2 în duelul cu Minerul Iacobeni. Oaspeții s-au impus grație reușitelor semnate de Șerban Tunsu și Mihai Prodan. Iulian Gavrilei a înscris golul de onoare al formației ASA Rarău. Câmpulungenii termină pe penultimul loc în clasamentul Ligii a IV-a și se anunță schimbări importante în această pauză competițională.

Forestierul Frumosu nu a putut să-i țină piept trupei Șoimii Gura Humorului care s-au impus cu 4-1. Pentru formații din Gura Humorului au punctat Nicu Kuruc, Lucian Luchian, Nicolae Gliga și Bogdan Stroia. Golul de onoare al formației din Frumosu a fost izbutit de Alexandru Munteanu.

În cel mai spectaculos meci al rundei, Viitorul Liteni a marcat în 90 de minute cât a reușit ASA Rarău în 14 meciuri. Formația pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a impus pe terenul din Poieni Solca, în fața grupării Sporting, cu scorul de 13-4. Pentru trupa din Poieni Solca au înscris Ionuț Buburuzan, Mihai Sergiu Horeiciuc și Vasile Ilișoi (2 goluri), în timp ce pentru formația oaspete și-au trecut numele pe lista marcatorilor următorii jucători: Dănut Lungu (4 goluri), Alin Scutariu (3 goluri), Petrică Maftei (2 goluri), Cosmin Mitoșeriu, Adrian Gheorghiciuc, Cezar Malanca și Răzvan Rusu.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 14 37p
2 ACS FC Șoimii Gura Humorului 14 37p
3 ACS Juniorul Suceava 14 36p
4 CS Bradul Putna 14 32p
5 CSO Viitorul Liteni 14 27p
6 ACS Forestierul Frumosu 14 25p
7 ACS Moldova Drăgușeni 14 23p
8 AS Progresul Frătăuții Vechi 14 20p
9 ACS Șomuzul Preutești 14 20p
10 AS Minerul Iacobeni 14 18p
11 ACS Sporting Poieni Solca 14 12p
12 ACS Recolta Fântânele 14 10p
13 AS Bucovina Dărmănești 14 6p
14 AS Amatorii Rarău 14 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 14 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

 

Total
0
Shares
Related Posts