Sponsori Sponsori

Drumul fotbaliștilor antrenați de Răzvan Bîgu s-a oprit în etapa a doua a primului tur a Campionatului Național U15

LPS Suceava a pierdut, scor 1-2, pe teren propriu, în etapa a doua a primului tur cu Didi Junior Iași și părăsește Campionatul Național U15. 

Formația pregătită de profesorul Răzvan Bîgu încheie după doar două runde parcursul în Campionatul Național U15. Echipa LPS Suceava a primit, miercuri, 29 mai, vizita formației Didi Junior Iași. Oaspeții au deschis scorul după doar câteva minute de joc profitând de o ieșire neinspirată a goalkeeper-ului sucevean. Până la pauză, tinerii jucători ai lui Bîgu au restabilit egalitatea în urma unui penalty transformat de Fabio Cucoș. În partea secundă, oaspeții au înscris pentru 2-1 grație unei lovituri libere de la 35 de metri urmată de o altă gafă a goalkeeper-ului din poarta LPS-ului.  Scor final 2-1 pentru formația ieșeană, iar sucevenii părăsesc competiția după doar două meciuri jucate.

”A fost un meci echilibrat, ținând cont că cei de la Didi Iași au o echipă bună, dar sunt de părere că meritam victoria, deoarece în repriza secundă am avut 6-7 șuturi pe poartă, dar de fiecare dată portarul celor de la Didi a fost pe fază. Felicit echipa mea pentru modul cum a tratat acest joc și sunt de părere că pe viitor vom ajunge într-o fază finală.”, a declarat profesorul Răzvan Bîgu, antrenorul LPS Suceava U15.

Lot LPS Suceava: Dura – Bolohan – Timoficiuc – Găitan – Turca – Murariu – Cucoș – Hruscovschi – Boambă – Manoilă – Coajă – Capraru – Gemeniuc – Florea – Dascălu- Bernaschi – Molorciuc – Mandici – Botezatu.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: LPS Suceava

Total
0
Shares
Related Posts