Remiză în derby-ul dintre Șoimii Gura Humorului și Bradul Putna | Adversarele profită și se apropie de prima poziție

Victorii la scor pentru Minerul Iacobeni, Juniorul Salcea și Viitorul Liteni în penultima etapă din turul de campionat al Ligii a IV-a. 

Scorul rundei a fost înregistrat în partida de la Iacobeni, acolo unde Minerul a făcut instrucție cu Sporting Poieni Solca pe care a învins-o cu scorul de 12-3. Marius Baicu (4 goluri), Mihai Prodan (4 goluri), Iulian Țîmpău, Șerban Tunsu (2 goluri) și Constantin Pața au înscris golurile echipei gazdă în umilința grupării din Poieni Solca. Pentru formația oaspete au punctat Iulian Marțolea, Ionuț Buburuzan și Vlăduț Buburuzan.

ASA Rarău a suferit o nouă înfrângere la scor astronomic după precedentele etape. Juniorul Salcea nu a avut milă de gruparea câmpulungeană pe care a umilit-o cu scorul de 7-0. Golurile care i-au adus victoria echipei pregătite de Paul Bosancu au fost înscrise de Emanuel Moloce (2 goluri), George Parasca (2 goluri), Constantin Bumba (2 goluri) și Ionel Zamă. Formația din Salcea va trece pe primul loc după ce vor primi cele trei puncte câștigate la masa verde în partida de la Poieni Solca atunci când organizatorii nu au deszăpezit terenul de joc.

Trei puncte a obținut și Progresul Frătăuții Vechi care s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1 în fața formației Bucovina Dărmănești. Gazdele au marcat prin Robert Acatrinei, Tiberiu Botezat și Emil Burduja, iar golul de onoare al oaspeților a fost izbutit de Vasilică Bozomală.

Liderul campionatului, Șoimii Gura Humorului au avut parte de replica unui adversar hotărât. Bradul Putna a arătat multă determinare în partida de la Gura Humorului și nu i-a lipsit foarte mult să obțină toate cele trei puncte. Oaspeții au deschis scorul prin reușita Liviu Coroamă, însă gazdele au egalat prin Lucian Luchian.

Trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca i-au dat o lecție de fotbal formației Șomuzul Preutești. Jucătorii din Liteni s-au impus cu scorul de 4-1 grație reușitelor semnate de Dănuț Lungu, Petrică Maftei, Cosmin Mitoșeriu și Răzvan Rusu. Golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Ioan Vlăduț Gheorghe.

Recolta Fântânele a cedat la limită pe teren propriu în compania nou-promovatei Forestierul Frumosu care câștigă cu 1-0 și obține toate cele trei puncte. Golul victorios a fost înscris de Alexandru Munteanu.

Juniorul Suceava a obținut victoria la masa verde în fața echipei secunde a Bucovinei Rădăuți, formație retrasă la începutul acestui campionat. Moldova Drăgușeni a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 13 34p
2 ACS Juniorul Suceava 13 33p
3 ACS Juniorul Salcea 12 31p
4 CS Bradul Putna 13 29p
5 ACS Forestierul Frumosu 13 25p
6 CSO Viitorul Liteni 13 24p
7 ACS Moldova Drăgușeni 13 23p
8 AS Progresul Frătăuții Vechi 13 20p
9 ACS Şomuzul Preuteşti 14 20p
10 AS Minerul Iacobeni 13 15p
11 ACS Sporting Poieni Solca 12 12p
12 ACS Recolta Fântânele 13 7p
13 AS Bucovina Dărmănești 13 6p
14 AS Amatorii Rarău 13 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 13 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ciprian Florentin Crețan

Total
0
Shares
Related Posts