Covid-ul lovește din nou formația Foresta Suceava

Tot lotul Forestei Suceava a intrat în izolare după ce la finele săptămânii trecute au fost depistate două cazuri de Covid19 în rândul jucătorilor.

Cu puțin timp înaintea începerii noului sezon, clubul de fotbal Foresta Suceava are parte de ghinion. Eliminați din Cupa României de Dante Botoșani, ”galben-verzii” se confruntă acum și cu un nou val de infectări.

Conform președintelului executiv al Forestei, Andrei Ciutac, sâmbătă seara au fost descoperite două cazuri de Covid19 printre jucători ceea ce a dus la izolarea întregului lot și efectuarea unor teste PCR. Cei doi jucători depistați sunt Vlad Cimbru și Jordan Atouba, însă în cursul zilei de ieri alți trei fotbaliști au prezentat simptome specifice coronavirsului.

În cazul în care, în urma testului PCR de astăzi, numărul jucătorilor infectați cu Covid19 va crește, iar Direcția de Sănătate Publică va decide ca întreg lotul Forestei să intre în izolare timp de 14 zile, atunci clubul sucevean va rata primul joc din noua ediție de campionat.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts