Petre Grigoraș: ”Rămân pe banca tehnică la Suceava doar în anumite condiții”

Contractul lui Petre Grigoraș pe banca tehnică a formației de Liga a III-a, Foresta Suceava, urmează să se încheie la sfârșitul lunii iunie. 

Conducerea Forestei Suceava încearcă să se mobilizeze pentru următorul sezon de Liga a III-a și a anunțat prin intermediul lui Andrei Ciutac, președintele executiv al clubului că dorește ca în perioada următoare să contacteze o parte dintre jucători pentru a vedea în ce condiții vor dori să continue pe Areni. Totodată, Andrei Ciutac a precizat că în ceea ce îl privește pe tehnicianul Petre Grigoraș a cărui contract expiră la sfârșitul acestei luni, nu s-a luat încă nici o decizie. Grigoraș semnase cu ”galben-verzii” pentru un sezon cu posibilitatea prelungirii contractului dacă echipa va promova. Cum sezonul acesta s-a încheiat prematur din cauza pandemiei, Foresta nu și-a mai atins obiectivul propus, motiv pentru care și Petre Grigoraș a anunțat printr-o intervenție telefonică faptul că este nemulțumit de decizia Federației Române de Fotbal prin deciziile pe care le-a luat de la o serie la alta în Liga a III-a. Grigoraș nu exclude să continue pe banca Sucevei și din sezonul următor, însă ca acest lucru să se întâmple, conducerea clubului ar trebui să facă o serie de sacrificii.

Petre Grigoraș: ”Trebuie să se facă sacrificii dacă se dorește performanță”

”Am avut o discuție zilele trecute cu președintele clubului, dar nu am luat nici o decizie deocamdată însă în funcție de care vor fi condițiile și ceea ce se va vrea de sezonul următor, voi avea o nouă discuție cu ei în 2-3 zile. Există o șansă ca eu să continui pe Areni, dar trebuie totuși să știu pe ce mă bazez și dacă se dorește într-adevăr performanță trebuie să faci și niște sacrificii din toate părțile.”, a declarat Petre Grigoraș pentru SportSV.ro

Foresta Suceava a încheiat sezonul 2019-2020 pe locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a, la 7 puncte în spatele liderului Aerostar Bacău.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts