Sponsori Sponsori

Petre Grigoraș: ”Ne așteaptă o perioadă extrem de grea cu meciuri dificile”

Astăzi la stadionul Areni a avut loc o conferință de presă prilejuită de ultimele evenimente din cadrul clubului Foresta Suceava. La aceasta a luat parte antrenorul principal al echipei Petre Grigoraș care a ținut să precizeze lucruri extrem de interesante și importante pentru fani. Rând pe rând acesta a răspuns întrebărilor, iar un rezumat al conferinței îl voi prezenta în cele ce urmează:

Despre excluderea celor doi jucători Căinari și Stănescu

“Am luat această decizie din cauza evoluțiilor sub așteptări ale celor doi, dar și a anturajului nu tocmai potrivit pe care îl au Stănescu și Căinari. E și un semnal de alarmă pentru restul lotului care trebuie să înțeleagă că la echipă nu joacă numele ci jucătorul în sine”

Despre lot și meciurile viitoare

“Ne așteaptă o perioadă extrem de grea cu meciuri dificile. În acest moment în lot am doar doi mijlocași, aici mă refer la Celeadnic și Pavel. Voi încerca să adopt un sistem de joc în care voi ține cont de multele indisponibilităti.”

Despre meciul din Cupa României cu Dinamo

“Personal pentru mine e o tragere la sorți perfectă. Încă de la început mi-am dorit să jucam cu Steaua sau Dinamo, în primul rând pentru suporterii noștri. Mai bine cazi de pe un cal frumos decât să te elimine Metalul Buzău sau Sănătatea Cluj. Din ce știu eu conducerea clubului face eforturi considerabile ca meciul să se joace la Suceava.”

În altă ordine de idei, pentru Foresta urmează un joc deloc ușor împotriva celor de la Ozana Târgu Neamț, sâmbătă, pe Areni începând cu ora 15:00. Pentru a rămâne în continuare în lupta promovării galben-verzii au nevoie de victorii pe linie, orice pas greșit putând fi decisiv în îndeplinirea obiectivului.

Mai multe informații despre Foresta Suceava puteți afla mâine dimineață începând cu ora 8:50 în cadrul emisiunii Doza de Sport de pe NEst-TV Channel sau de pe pagina de facebook Doza de sport. La această emisiune va lua parte și tehnicianul galben-verzilor, Petre Grigoraș.

 

Articol scris de: Dragoș Negură

 

Total
0
Shares
Related Posts