Sponsori Sponsori

Foresta Suceava și-a refăcut moralul cu CSM Pașcani

”Galben-verzii” au înregistrat scorul etapei în meciul cu CSM Pașcani. 

Cu 9 goluri în ultimele două deplasări înaintea acestei runde, Foresta Suceava a distrus pur și simplu lanterna roșie a Seriei I a Ligii a III-a. În minutul 14 Foresta deschidea scorul prin Robert Martin care a trimis cu capul o minge în plasa porţii oaspeţilor în urma unui corner. Fundaşul central, Paul Mateciuc a mărit avantajul în minutul 38. Andrei Cerlincă şi-a intrat foarte bine în rol, iar în minutul 43 a stabilit scorul pauzei. În minutul 53, Dudu Drugă îi pasează lui Robert Martin care reușește dubla. Vasile Hagiu avea să anunțe potopul pentru formația din Pașcani, ducând scorul la 5-0. Un minut mai târziu, tânărul atacant Robert Matin reușește hattrick-ul. Intrat în teren din postura de rezervă, Alexandru Marin demonstrează de ce a fost golgheterul Miroslavei în sezonul precedent, iar în minutele 65 și 70 reuește o dublă, dar și un scor incredibil, 8-0. Mijlocașul Andrei Cerlincă, unul dintre cei mai buni jucători din acest meci, a stabilit și el scorul final cu încă două goluri în minutul 76, respectiv minutul 89. Scor final, Foresta Suceava – CSM Pașcani, 10-0.

Conștienți probabil și jucătorii lui Petre Grigoraș că adversarul de astăzi este într-o moarte clinică, chiar și în condițiile acestea, ”galben-verzii” aveau nevoie de un astfel de joc pentru a-și face moralul pentru jocurile următoare. În ciuda diferenței de puncte față de Aerostar Bacău, ”galben-verzii” speră că până în iarnă vor avea șansa să se apropie de primul loc chiar în meciul direct din etapa a XI-a.

În runda următoare, elevii lui Petre Grigoraș se vor deplasa la Galați pentru jocul cu studenții Universității, formație învinsă în această rundă de către liderul Seriei I, Aerostar Bacău, scor 2-0. Băcăuanii vor primi, în runda următoare, vizita formației Oțelul Galați.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dănuț Chidoveț 

Total
0
Shares
Related Posts