Patru jucători talentați de la Juniorul Suceava au făcut pasul la cele trei reprezentante ale județului Suceava în Liga a III-a

Sebastian Nechita, Simon Mandiuc, David Toader și Adrian Stroe sunt jucătorii formației Juniorul Suceava care au făcut pasul către Liga a III-a în această vară. 

Juniorul Suceava este unul dintre cluburile private din județul nostru care de-a lungul anilor și-a propus promovarea tinerilor jucători fiind de altfel și clubul cu cele mai bune rezultate la grupele de copii și juniori în cadrul competițiilor naționale. Cu un număr impresionant de jucători înscriși la grupele de copii, dar și cu antrenori cu o viziune strictă asupra fotbalului care au încercat să le ofere tuturor tinerilor care le-au călcat pragul posibilitatea de a înțelege frumusețea acestui fenomen. Seriozitatea, munca, dar și dăruirea sunt câteva dintre caracteristicile care îi reprezintă atât pe atât pe antrenori cât și pe jucătorii formației Juniorul Suceava.

După un parcurs excelent pe care tinerii jucători l-au avut atât la grupele de juniori, dar și pasul foarte rapid pe care l-au făcut în cadrul echipei mari, nu au făcut altceva decât să atragă privirile mai multor cluburi importante atât din județ cât și din țară. Atât staff-ul cât și conducerea clubului sucevean care evoluează în Liga a IV-a au considerat că pentru patru dintre ei a sosit timpul să facă pasul către un nivel superior, un nivel care să le ofere atât posibilitatea să se afirme cât și să confirme evoluțiile foarte bune avute până în prezent.

Prin urmare, echipa manageriată de Bogdan Pantea a ajuns la o înțelegere cu Foresta Suceava vis-a-vis de Sebastian Nechita și Simon Mandiuc. Cei doi vor face parte începând din acest sezon din echipa pregătită de antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan. Un alt jucător care va face pasul în Liga a III-a este David Toader care va ajunge la Șomuz Fălticeni, sub comanda lui Daniel Stoica. Cel de al patrulea jucător care o părăsește pe Juniorul este Adrian Stroe care va evolua pentru Bucovina Rădăuți, fiind dorit cu insistență de Iulian Ionesi.

Cu siguranță, Juniorul Suceava va mai da fotbalului sucevean, dar și celui național și alți tineri jucători talentați, fiind în acest moment un izvor de fotbaliști pentru județul Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts