Foresta Suceava – Dunărea Călărași | De ce să vii mâine la meci?!

Foresta Suceava – Dunărea Călărași, mâine, ora 11:00, stadionul Areni 

Echipa a arătat destul de bine la ultimele jocuri, așa că răspunsul la întrebarea din titlu ar putea fi destul de simplu: vii la meci pentru spectacol. Din fericire fotbalul e mai mult de atât, iar eu vreau să-ți dau niște motive reale de a veni mâine la ora 11:00 la stadion, așa că o să-ți zic de ce merg eu la meci.

Mă duc pe Areni să-l văd pe Issaga Diallo. Jucătorul francez este printre primii ajunși la Suceava, mi-a fost drag încă de când juca pe teren cu copiii noștrii frumoși. Te poți pune două secunde în pielea lui? După primul meci să suni acasă și să spui “Săru’mâna mamă, am jucat astăzi primul meu meci, am fost de câteva ori mai bun decât ceilalți jucători, și de două ori mai bătrân decât cel mai în vârstă din echipă. Căpitan m-au pus, mamă!”. Totuși Diallo, și-a luat foarte în serios rolul, iar jocul lui a crescut enorm de la un meci la altul. Pentru el voi fi mâine pe Areni!

Mă duc mâine pe Areni să-l văd pe Marius Matei. Aștept multe lucruri de la el, mai ales pentru modul în care a plecat anul trecut de la echipă. Aștept să dea goluri și să demonstreze pe teren prin dăruință mai presus de orice altceva. Foresta e un basm frumos, iar Matei ar trebui să fie mândru că îi poartă tricoul.

Mă duc mâine pe Areni să-l văd pe Pavel Secrier, care intrat în meciul cu Balotești a făcut o cursă din marginea careului nostru până la poarta cealaltă și a obținut o aruncare de la margine, sărbătorită de suporteri ca pe un gol. Ăsta da devotament!

Mă duc mâine la meci să mai văd un joc constant al lui Stănescu, și de ce nu, să mai văd o torpilă care se oprește exact în vinclul porții. Mă duc să-l văd pe Stănescu, pentru că dacă joacă așa în continuare, e posibil ca din iarnă să prindă un transfer în prima ligă!

Și mă duc la meci să-l văd pe unul din cei care m-au impresionat cel mai tare în acest campionat: Răzvan Began. Jucătorul nostru nu doar că își face treaba foarte bine în poartă, în meciul cu Balotești la ultima fază salvând un gol ca și făcut, iar în meciul cu CS Afumați a scos din joben un penalty la ultima fază, dar pare și să devină unul din cei mai importanți jucători de la echipă. Răzvan m-a cucerit, când după meciul cu Mioveni, a venit imediat după fluierul de final și a pus mâna la inimă și la stema Forestei, apoi a arătat către noi, cei care suntem meci de meci pe stadion. A arătat atașamentul pentru echipă, iar noi trebuie să-i arătăm că suntem acolo alături de el!

Probabil că atunci când ai văzut titlul te-ai gândit că începe un articol în care să preaslăvesc echipa care e pe locul doi în campionat. Echipa despre care toată lumea povestește că e cea mai în formă și joacă cel mai frumos fotbal…ca să fiu sincer nu dau doi bani pe lucrurile astea. Nu mă interesează absolut deloc, pentru că cei din Călărași nu vor lua puncte la Suceava dacă noi vom fi în tribune! Orașul ăsta respiră prin fotbal, iar băieții noștri nu pot să trăiască fără noi, de asta trebuie să ne întâlnim mâine pe stadion!

Articol: Lucian Acxanei

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts