Meciurile Siretului Dolhasca de la baraj vor fi transmise în direct de SportSV.ro

Microbiștii suceveni vor putea urmări LIVE VIDEO meciurile de baraj ale Siretului Dolhasca pe SportSV.ro. 

Federația Română de Fotbal a aprobat cererea trimisă de Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava pentru ca jocurile în care este implicată formația suceveană Siretul Dolhasca să fie transmise live pe SportSV.ro.

Vești bune pentru microbiștii suceveni, dar mai ales pentru comunitatea din orașul Dolhasca după ce Departamentul de Comunicare din cadrul Federației Române de Fotbal și-a dat acordul ca Asociația Județeană de Fotbal Suceava împreună cu site-ul SportSV.ro să transmită jocurile în care va fi implicată echipa pregătită de Constantin Ferariu.

Siretul Dolhasca va disputa jocurile de baraj la Vaslui pe data de 5, respectiv 9 august în compania formațiilor Bradu Borca și Unirea Mircești.

Răspunsul Departamentului de Comunicare din cadrul FRF

”Bună ziua! 

Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră! Aveți acordul Departamentului de Comunicare al FRF pentru a transmite meciurile din grupa de baraj pentru promovarea în Liga 3 pe canalele de comunicare menționate de dumneavoastră. 

Multă sănătate!”

În altă ordine de idei, reprezentanta județului Suceava va efectua, mâine, testul COVID, la o clinică privată.

Cele două jocuri din cadrul barajului de promovare în care va fi implicată formația din Dolhasca vor fi transmise cu ajutorul Asociației Județene de Fotbal Suceava și a televiziunii locale NEst-TV Channel.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts