Înscrieți-vă copilul la fotbal!

Copilul tău are sub 11 ani și ai vrea ca el să devină un viitor fotbalist?!

Mereu am spus că sportul înseamnă sănătate, iar îndemnul meu pentru părinți este să-și înscrie copiii să practice diverse sporturi. În urmă cu ceva timp am avut ocazia să-l cunosc personal pe Răzvan Bîgu, un nume cunoscut pentru suporterii care l-au urmărit atunci când evolua pentru Rapid CFR Suceava. Astăzi, Răzvan este profesor la Liceul cu Program Sportiv acolo unde pregătește și grupele de juniori de fotbal. Rezultatele sunt notabile atât pentru Răzvan cât și pentru copiii pe care îi pregătește.

De curând am aflat că acesta organizează o selecție pentru completarea grupei 2009-2010 în vederea participării în Campionatul U11, în care se asigură 3 antrenamente pe săptămână, taxa fiind 0 și totodată se asigură toate condițiile pentru performanță.

Antrenamentele se desfășoară luni, miercuri și vineri de la ora 18:00 la baza LPS Suceava din George Enescu. Cei care doresc să participe trebuie să aibă la ei echipament adecvat pentru antrenament plus certificat de naștere care să ateste că sunt născuți în anul 2009- 2010.

Ah, încă ceva… Fotbalul contribuie la dezvoltarea completă a corpului, deoarece pune în mișcare majoritatea mușchilor. Totodată, el contribuie la prevenirea unor afecțiuni precum diabetul sau obezitatea, dar și la corectarea deficiențelor fizice ale coloanei vertebrale.

Aveți o grămadă de motive pentru a îndruma copilul să practice acest sport.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Răzvan Bîgu

Total
0
Shares
Related Posts