Bucovina Rădăuți, egal neașteptat cu CS Dante Botoșani

Pași greșiți pentru elevii pregătiți de Iulian Ionesi după remiza de pe teren propriu în compania formației CS Dante Botoșani.

Lideri până în etapa a XV-a, rădăuțenii s-au văzut poate prea repede cu sacii în căruță și au remizat cu formația botoșăneană, CS Dante. Ce-i drept, botoșănenii au avut un start de an destul de bun, iar cel mai probabil rădăuțenii nu s-au așteptat să fie surprinși tocmai pe teren propriu. Văzută drept favorită, formația lui Ionesi, a avut parte de un șoc chiar din începutul partidei când Robert Grumezescu a deschis scorul pe stadionul Municipal. În zadar au pus presiune rădăuțenii, poarta botoșănenilor rămânând intactă până în minutul 70 când atacantul Bucovinei Rădăuți, Ionuț Plămadă a restabilit egalitatea pe tabelă.

Până la final, rădăuțenii au forțat, dar degeaba, ocaziile scurându-se pe lângă poarta oaspeților care au plecat cu un punct de la Rădăuți, în timp ce Iulian Ionesi și compania au rămas cu un gust amar. O dată pentru că au pierdut fotoliul de lider, iar mai apoi pentru că urmează un duel nu tocmai ușor cu formația Șomuz Fălticeni.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts