Șomuz Fălticeni, cu moralul ridicat înainte de duelul cu nou-promovata Bradu Borca

Șomuz Fălticeni evoluează, sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 17:00, pe stadionul din Târgu Neamț în compania nou-promovatei Bradu Borca. 

Elevii pregătiți de Daniel Stoica au moralul ridicat înainte de jocul cu nou-promovata Bradu Borca, după ce, miercuri, 16 septembrie, au acces mai departe în Cupa României în urma victoriei cu 3-0 în fața unei alte nou-promovate, CS Dante Botoșani. Cert este că fălticenenii își doresc un început cu dreptul și în noua ediție de campionat, motiv pentru care obiectivul pentru acest joc este victoria. Conducerea clubului speră ca jucătorii să dea dovadă de aceeași determinare pe care au arătat-o în jocul din primul tur al Cupei României și în prima etapă a campionatului.

Iulian Darabă: ”Mergem la victorie și nu ne gândim decât la toate cele trei puncte puse în joc”

”Tratăm cu maximă seriozitate meciul de sâmbătă cu Bradu Borca chiar dacă nu avem foarte multe informații despre această echipă, deoarece este nou promovată în acest an. Mergem la victorie și nu ne gândim decât la toate cele trei puncte puse în joc. În Cupa României am început cu dreptul același lucru îl dorim și în campionat.”, a declarat managerul sportiv al clubului fălticenean. 

Tehnicianul Daniel Stoica nu se va putea baza pe tânărul David Toader pentru următoarele două jocuri, acesta se află izolat de restul lotului după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts