Omogenitatea și-a spus cuvântul în Academica Clinceni – Foresta Suceava

Galben-verzii au pierdut și la Clinceni cu toate că în primul unsprezece s-au aflat mai mulți jucători străini. 

Foresta a reușit să legitimeze mai mulți jucători pe ultima sută de metri, însă omogenitatea și-a spus cuvântul în meciul cu Academica Cliceni. Ilfovenii au declarat înaintea partidei prin antrenorul Eric Linkar:

“Nu putem vorbi despre sportivitate în acest caz la nivelul eșalonului secund. La începutul sezonului, sucevenii au fost carne de tun, pentru a se prezenta acum cu totul o altă formație. Unii s-au putut bucura, la startul campionatului, de scoruri astronomice, în timp ce acum, după câteva etape, lucrurile să stea altfel. Juniorii Forestei Suceava s-au făcut mari”, însă pe teren meciul a fost altul.

”Galben-verzii” au început partida în următoarea formulă: Began – Belevschi, Pavel Secrier, Diallo (cpt.), Masella, Pappoe, Acolatse, R. Sumanariu, Coroamă, Kimbaloula, Duceac. 

Vlad Stănescu nu a jucat în acest meci pentru că staff-ul i-a uitat legitimația acasă. Acesta a făcut încălzirea înaintea partidei alături de ceilalți colegi ca să fie anunțat cu puțin timp de începerea meciului că staff-ul i-a uitat legitimația și nu poate juca.

Eroul acestui meci a fost Mihai Ion cel care a reușit o dublă pentru Academica înscriind în minutele 54 și 77. Foresta a trebuit în ultimele 10 minute să joace în inferioritate după ce fundașul Alessandro Masella a văzut cartonașul roșu după o lovitură cu cotul în urma unui corner. Suceveanul Toma Niga a apărat poarta Clinceniului pentru acest meci. Meciul a început cu o întârziere de 15 minute, deoarece centralul acestui meci a studiat carnetele de joc a fiecărui jucător sucevean nou venit.

Eric Linkar : ”Sunt foarte mulțumit de rezultat, de joc mai puțin”

„Sunt foarte mulțumit de rezultat, de joc mai puțin. Și astăzi am avut destul de mult de suferit, am greșit foarte multe pase. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Foresta, de acum, va pune probleme multor echipe.

Ne așteaptă un program foarte greu în continuare și sper ca jucătorii mei să crească în evoluții și randamentul lor să fie foarte bun. Eu am foarte multe pretenții, dar până acum, din păcate, noi am reușit să jucam bine doar câte o repriză și asta mă deranjează”. 

În runda următoarea Foresta primește vizita formației CS Mioveni.

Rezultatele etapei a VII-a a Ligii secunde:  

AFC Hermanstadt ASU Politehnica Timișoara 1-0
Academica Clinceni Foresta Suceava 2-0
CS Balotești Pandurii Târgu-Jiu 0-2
Chindia Târgoviște Ripensia Timișoara 1-0
CS Afumați UTA Arad 2-0
CS Mioveni Știința Miroslava 5-1
Dacia Unirea Brăila Sportul Snagov 0-1
Dunărea Călărași Olimpia Satu Mare 5-1
Metaloglobus București Luceafărul Oradea 1-0
FC Argeș ASA Târgu Mureș 1-2
Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts