Sponsori Sponsori

Cum se pregătesc căpitanii Forestei Suceava, Bucovinei Rădăuți și Șomuzului Fălticeni în această perioadă

Pentru că avem parte de sport mai puțin, SportSV.ro își propune să afle cum se pregătesc sportivii în această perioadă în care pandemia a pus stăpânire pe tot ceea ce înseamnă sport. Iar pentru primul articol din acest proiect de criză cum îl numim noi, am fost curioși să aflăm ce fac în carantină căpitanii echipelor de fotbal de Liga a III-a a Sucevei.

Prin urmare, primul care a răspuns acestei provocări a fost Dudu Drugă, căpitanul și totodată unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Petre Grigoraș.

”E o perioadă foarte grea prin care trecem cu toții și sper să treacă cât mai repede, îmi doresc foarte mult să ne reluăm antrenamentele și să fim din nou pe teren… Acum fiecare dintre noi ne antrenăm cum putem pe acasă și improvizăm tot felul de exerciții pentru a ne menține cât de cât tonusul. Îmi doresc să ne revedem sănătoși cu toții și să ne putem bucura împreună de fotbal! Totul va fi bine!”, a spus căpitanul Forestei Suceava, Dudu Drugă. 
Cel de al doilea care a transmis un mesaj de susținere colegilor de echipă, dar și iubitorilor acestui sport a fost căpitanul echipei Bucovina Rădăuți, Vasile Vitu.
”Cu siguranță nu pică bine nimănui această perioadă prin care trecem, mai ales nouă sucevenilor, însă privim cu încredere în viitor și sperăm ca în cel mai scurt timp, lucrurile se vor îndrepta într-o direcție bună, astfel încât să reluăm activitatea, iar viața să își recapete cursul ei normal în toate domeniile de activitate. Ce ține de desfășurarea noastră profesională, odată cu sistarea antrenamentelor și meciurilor oficiale, de mai bine de 2 săptămâni continuăm a ne menține în formă pregătirea fizică la domiciliu, unde fiecare jucător se pregătește individual în funcție de condițiile și materialele pe care le are la îndemână. Așteptăm cu nerăbdare ca această pandemie să ia sfârșit, pentru că ne este dor de ceea ce făceam zilnic. Venim cu un mesaj către toți suporterii echipei CSM Bucovina Rădăuți, în aceste clipe dificile la care suntem supuși: protejați-vă pe voi cât și pe cei dragi vouă, păstrați o igienă corectă, evitați ieșirile în oraș doar dacă acestea sunt necesare, cei întorși din zonele afectate de COVID-19 (știm că sunteți foarte mulți care ne urmăriți în mediul online) stați izolați și contribuți cât mai mult posibil ca acest virus să nu se răspândească. Vă promitem că veți avea motive ca să veniți în număr cât mai mare la stadion, odată ce această stare va lua sfârșit, însă până atunci fiți responsabili și aveți grijă de voi!!”, a fost mesajul transmis de Vasea Vitu.
Tot cu un mesaj de susținere a venit și Eduard Julei, căpitanul formației Șomuz Fălticeni care a mărturisit că așteaptă și el cu nerăbdare pentru a se putea întoarce în iarbă.
”Suntem triști de această situație și așteptăm cu nerăbdare să revenim pe teren și sperăm cât mai curând! Ideea este să ne pregătim individual acasă pe timpul pandemiei fiecare cum poate. Avem un grup pe whatsapp unde ne trimitem filmulețe în care arătam cum ne pregătim. Alergări, circuite de forță fiecare cum poate. Am format un grup frumos la Fălticeni, un grup mai puternic, o echipă frumosă și așteptăm cu nerăbdare să revenim pe teren să jucăm, să aducem puncte acasă și să mulțumim suporterii care ne susțin atât acasă cât și în deplasare”, a încheiat Edi Julei, căpitanul formației Șomuz Fălticeni. 
Tuturor ne lipsește sportul în această perioadă, tuturor ne e dor să ieșim fie prin parcuri sau fie prin diverse locuri care ne relaxau, dar astăzi cel mai important atât pentru noi cât și pentru familiile noastre este să stăm în casă și ne protejăm cât mai bine în fața acestei pandemii.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts