fbpx

Oamenii de afaceri Ciprian Nuțu și Vasile Armenean, implicați direct la CSU Suceava

CSU Suceava câștigă doi oameni importanți în Consiliul de Administrație prin cooptarea oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu, de la firma Trutzi, și Vasile Armenean, de la Betty Ice.

Clubul Sportiv Universitar din Suceava, pregătit de antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei încearcă revenirea pe prima scenă a handbalului românesc la finalul acestui sezon. Totodată, miercuri, 28 mai a avut loc o ședință a Consiliului de Administrație a clubului în care au fost cooptați și doi dintre cei mai cunoscuți afaceriști suceveni. Așadar pe lângă președintele Petru Ghervan, decanul Facultății de Sport a Universității „Ștefan cel Mare”, prorectorul Gabriela Prelipcean, și profesorul universitar Sorin Rață, directorul clubului, au fost cooptați și Ciprian Nuțu, de la firma Trutzi, și Vasile Armenean, de la Betty Ice.

Adrian Chiruț: ”Turneul pentru promovare va avea loc în curând și este obligatoriu să ne organizăm din timp”

„A fost o întâlnire constructivă, transparentă. Din ce am văzut, domnii Ciprian Nuțu și Vasile Armenean au fost încântați de numărul mare de sportivi tineri care activează la CSU. Au promis că ne vor ajuta, astfel încât echipa de seniori să devină un exemplu de urmat pentru celelalte echipe ale clubului. Din ce am înțeles, săptămâna viitoare va avea loc o nouă ședință, la care vor fi invitați să participe edilul Ion Lungu și rectorul Valentin Popa. Primăria, care este principalul nostru sprijin, și conducerea USV au anunțat că ne vor susține în continuare, însă trebuie să ne întâlnim pentru a stabili exact, în noua formulă, ce avem de făcut în continuare. Este important să știm exact pe ce ne bazăm, pentru a putea face pașii următori. Turneul pentru promovare va avea loc în curând și este obligatoriu să ne organizăm din timp”, a declarat antrenorul principal al echipei de handbal, Adrian Chiruț pentru Monitorul de Suceava. 

În ceea ce privește turneul final, încă nu a fost stabilită o dată fixă, conform Federației Române de Handbal competiția ar urma să se dispute la o lună după permiterea reluării antrenamentelor în sală. Promovarea în primul eșalon se va decide între opt echipe și anume: CSU Suceava și Magnum Botoșani (Seria A), CSM Medgidia și CSM Alexandria (Seria B), Szejke Odorheiu Secuiesc și Universitatea Cluj (Seria C), CSM Oradea și Unirea Sânicolaul Mare (Seria D).

Din cele 8 echipe vor rămâne doar 7 în urma deciziei celor de la CSM Oradea de a nu participa la acest turneu din cauza unor probleme financiare.

Mai multe detalii vom afla sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 20:00 într-o emisiune LIVE pe pagina de facebook SportSV.ro alături de cei doi antrenori ai clubului sucevean de handbal, Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

 

Leave a Reply