Daniel Stanciuc a înscris trei goluri în victoria tricolorilor în fața Cehiei

Daniel Stanciuc si Moritz Mittendorfer in meciul de handbal masculin dintre Romania si Austria, din cadrul preliminariilor EHF Euro 2024, desfasurat in Sala Dinamo din Bucuresti, miercuri 26 aprilie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

România s-a impus cu scorul de 31-30 (15-11) în partida cu selecționata Cehiei. Jocul retur va avea loc, duminică, 12 mai, la Brno, în Cehia.

Handbalistul sucevean Daniel Stanciuc a înscris trei goluri în victoria tricolorilor în fața selecționatei din Cehia. România a câștigat scor 31-30 în prima manșă din cadrul calificărilor la Campionatul Mondial din 2025. Jocul dintre România și Cehia s-a disputat în sala ”Lascăr Pană” din Baia Mare care a fost arhiplină. Returul va avea loc duminică, 12 mai, începând cu ora 17:30, în Cehia.

Daniel Stanciuc, una dintre speranțele handbalului românesc, a ieșit din nou în evidență în partida câștigată de tricolori în fața Cehiei. Handbalistul sucevean care evoluează în prezent la Dinamo București a reușit trei goluri în meciul care o aduce pe România mai aproape de Campionatul Mondial din 2025. Naționala României, pregătită de selecționerul George Buricea, s-a impus cu scorul de 31-30 după ce la pauză a condus cu 15-11.

Pe lângă cele trei goluri marcate de tânărul Daniel Stanciuc, și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor și handbaliștii Demis Grigoraş cu 9 goluri, Călin Dedu – 5 goluri, Andrei Buzle – 5 goluri, Ionuţ Nistor Ioniţă – 3 goluri, Alexandru George Andrei – 3 goluri, Dan Racoţea – 1 gol, Andrei Drăgan – 1 gol, Călin Căbuţ – 1 gol. Deși au avut la un moment dat chiar și 7 goluri avans, tricolorii au clacat pe final, iar cehii speră să întoarcă soarta jocului în retur. Manşa secundă va avea loc la Brno, în Cehia, duminică, 12 mai.

Total
0
Shares
Related Posts