O nouă etapă cu goluri multe în cele două serii ale Ligii a V-a

ACS Sporting Siminicea a oferit scorul etapei în prima serie a Ligii a V-a, în timp ce în seria a II-a Stroieștiul a făcut spectacol pe teren propriu. 

În seria I, Releul Mihoveni și Viitorul Vadu Moldovei au terminat la egalitate 0-0 fiind și singurul meci din această serie terminat indecis, cele două formații împărțindu-ți frățește punctele. Viitorul Negostina nu a avut emoții în jocul de pe teren propriu în fața Viitorului Forăști și a trecut cu scorul de 5-2.

Într-un alt joc al etapei, Voința Hânțești a fost umilită pe teren propriu de gruparea Juniorul Salcea cu scorul de 5-1. Tot cu 5-1, a câștigat și cealaltă formație a orașului Salcea, Unirea. Gruparea lui Mihai Palaghiea și Cristian Irimia a oferit una dintre surprizele etapei învingând gruparea mult mai expirementată a Voinței Zvoriștea.

Meciul dintre Sporting Voința Bunești și Sporting Siminicea a fost pe departe cel mai spectaculos din prima serie a Ligii a V-a, oaspeții au făcut un adevărat spectacol la Bunești și s-au impus cu scorul de 7-2.

În urma acestor rezultate, Juniorul Salcea și Viitorul Negostina împart poziția de lider cu maximum de puncte.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a – etapa a II-a: 

În seria a II-a, Forestierul Frumosu a trecut la limită scor 1-0 de Avântul Frasin. AS Marginea și AS Bradul Vama au oferit un joc spectaculos cu 7 goluri, iar gazdele s-au impus cu scorul de 4-3, însă cel mai mare scor a fost înregistrat în jocul dintre Viitorul Stroiești și Viitorul Horodnic de Sus, încheiat 6-2 pentru gazde fiind de altfel și cel mai spectaculos joc al seriei.

Un egal cu patru goluri la Dorna Candrenilor, acolo unde Vânătorul și Minerul Iacobeni și-au împărțit punctele, scor 2-2. În ultimul joc al seriei, Polul Nord Brodina a învins-o pe Larix Dornișoara cu scorul de 2-0.

În seria a II-a, Polul Nord Brodina rămâne singura echipă cu maximum de puncte după cele două etape.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a – etapa a II-a: 

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts