Sponsori Sponsori

Vânătorul Dorna Candrenilor și Forestierul Frumosu au oferit cel mai frumos duel al rundei în Seria a II-a a Ligii a V-a

Forestierul Frumosu și Avântul Frasin se luptă pentru ultimul loc pe podium după ce Minerul Iacobeni a obținut fotoliul de lider, iar Larix Dornișoara a ocupat locul secund. 

Cu o etapă înainte de final, clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a a prins contur în vârful clasamentului acolo unde miza este mare. Fără nici o emoție, Minerul Iacobeni a dispus cu scorul de 2-1 în deplasare la Frasin. Costel Simirea a marcat golul de onoare pentru gruparea lui Iulian Palahniuc în minutul 80, în timp ce Mihai Prodan în minutul 4, iar Denis Covalciuc în minutul 65 au fost marcatorii echipei din Iacobeni.

Vânătorul Dorna Candrenilor și Forestierul Frumosu au oferit un adevărat spectacol în penultima rundă din acest sezon. Opt goluri s-au marcat în acest joc, încheiat cu victoria gazdelor, scor 5-3. Marius Ioniță, Ionel Axinte (2 goluri), Sandyx Alex și Răzvan Diac au marcat pentru vicotria formației din Dorna Candrenilor.

Larix Dornișoara a câștigat cu scorul de 3-0 partida din deplasare cu AS Marginea, meci întrerupt în minutul 55 după ce un jucător de pe marginea al gazdelor l-a împins pe arbitrul Andrei Pișta care a pus capăt duelului dintre cele două formații.

Polul Nord Brodina a trecut la masa verde de Viitorul Stroiești, formație retrasă din campionatul Ligii a V-a, în timp ce tot la masa verde a trecut și Bradul Vama de Unirea Horodnic de Sus, oaspeții nu s-au prezentat la acest joc.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a după rezultatele din etapa cu numărul XVII: 

# Echipa M P
1 AS Minerul Iacobeni 17 44p
2 AS Larix Dornișoara 17 37p
3 AS Avântul Frasin 17 32p
4 AS Forestierul Frumosu 17 30p
5 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 17 27p
6 AS Bradul Vama 17 23p
7 AS Marginea 17 20p
8 AS Polul Nord Brodina 17 17p
9 AS Viitorul Horodnic De Sus 17 13p
10 ACS Viitorul Stroiești 17 3p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Vânătorul Dorna Candrenilor 

Total
0
Shares
Related Posts