Sponsori Sponsori

Nouă handbaliști suceveni convocați la lotul național de tineret

Cubul Sportiv Universitar din Suceava dă nouă handbaliști către naționala de tineret a României care se va pregăti în țara faraonilor în perioada următoare. 

În țara faraonilor, la Piramide, handbalul a făcut progrese uimitoare. Echipa națională de handbal masculin a Egiptului a câștigat Campionatul Mondial de Tineret în 2019.

Lotul naționalei de tineret se pregătește pentru performanță în compania echipei Egiptului, în următoarea componență:

Dragoș Podovei, Florin Drăgoi-David, Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu, Codrin Dascălu, Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu, Sorin Grigore (CSU Suceava), David Voica, Bogdan Oancea, Filip Muraru (CSM București), Alexandru Golea, Nikolas Vișan (CSM Focșani), David Noțigan (Minaur Baia Mare), Darius Rusu (Potaissa Turda), Mihnea Toma (TEC București), Teodor Ștefan (CSM Constanța), Eduard Gheorghe (Steaua) și Luca Berghoffer (Rhein-Neckar Lowen), avându-i ca antrenori pe Adi Petrea și Vasile Boca.

Vasile Boca este coordonatorul centrului de copii și juniori de la CSU Suceava care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund, poziție pe care a ocupat-o în trecutul apropiat și la echipa națională de juniori.

Deplasarea va începe în 13 octombrie, iar în viitorul apropiat jucătorii naționalei Egiptului vor fi oaspeții României.

Total
0
Shares
Related Posts