Sponsori Sponsori

CSU Suceava, victorie spectaculoasă în fața propriilor suporteri

Clubul Sportiv Universitar din Suceava a reușit a treia victorie consecutivă în Liga Națională și își consolidează pentru încă o etapă locul 8 din clasament.

În fața unui public superb care a creat o atmosferă ca în vremurile bune, handbaliștii suceveni au reușit o victorie importantă după o evoluție peste așteptări. Universitarii pregătiți de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au reușit să recupereze un handicap de trei goluri pe tabelă și au întors rezultatul câștigând cu scorul de 26-24 în fața bucureștenilor care pe hârtie sunt mult mai bine cotați. Rezultatul înregistrat de suceveni îi menține încă cel puțin o etapă pe locul 8 în Liga Zimbrilor.

CSU Suceava: Alexandru Reuț, Szasz Elod (1 gol), Adrian Târzioru (5 goluri), Claudiu Lăzurcă (2 goluri), Ștefan Grigoraș, Ștefan Leonard (3 goluri), Cătălin Rarițchi, Alexandru Juverdianu, Albert Viziteu, Darius Makaria, Pavel Loic, Cosmin Lupu (5 goluri), Iraklis Kbiliashvili (2 goluri), Alexandru Bologa (1 gol), Adrian Urda, Alexandru Bălașa.

În următorul joc, CSU Suceava va evolua în deplasare la Vaslui, miercuri, 16 februarie. Formația vasluiană se află pe locul al 9-lea în clasamentul Ligii Naționale.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Daniel Vatamanu

Total
0
Shares
Related Posts