Oricine, dar numai nu Lungu…

Nu sunt fanul niciunui partid politic, de fiecare dată atunci când merg la vot pun ștampila pe om, nu pe partid. Bineînțeles, iar alegerea o fac în funcție de criteriile care îi diferențiază pe candidați. 

Am văzut câteva reacții negative la adresa fostului internațional român, Dorin Goian, dar și la adresa candidatului PSD la primăria municipiului Suceava, Vasile Rîmbu. Sunt perfect de acord că într-o democrație există și dreptul la exprimare, iar fiecare dintre dumneavoastră e capabil să decidă pe cine alege și de ce. Sunt convins de faptul că la fel de bine fiecare dintre dumneavoastră are ochi să distingă binele de rău și ce schimbări a adus Lungu în acest oraș în ultimii 20 de ani.

În afară de handbal, acolo unde meritele sunt mai degrabă ale universității sucevene și ale administrației de acolo, primăria municipiului Suceava în frunte cu sus numitul, Ion Lungu, a reușit o serie de contra-performanțe. Faptul că nu se respecta bugetul pentru fotbal, atletism, lupte, rugby, volei și alte secții nu este o noutate și cu siguranță cei de acolo pot să confirme lucrurile astea.

De altfel cunoaștem și numirile politice pe anumite ramuri sau în consiliile de administrație ale unor cluburi sportive de unde să mănânce toată lumea ca mai apoi mulțumirile să se întoarcă la partid sub formă de pupincurism sau sponsorizări. Ei bine, cea mai recentă performanță reușită de Lungu e desființarea clubului de fotbal. În momentul dispariției acestei echipe, Foresta Suceava ocupa prima poziție în clasamentul Ligii a III-a Seria I.

Stadionul Areni e într-o stare deplorabilă, iar nepăsarea autorităților a făcut ca acesta să se degradeze de la un an la altul, însă promisiunea unui stadion nou e deja de ceva mandate. Vom avea însă unul de 500 de locuri, numai bun pentru o localitate rurală. Fără a ne rezuma doar la sport, vă întreb pe dumneavoastră, cel care îmi citiți acest articol, cât de mulțumit sunteți de orașul Suceava?

Revenind acum la clipul în care Dorin Goian (unul dintre cei mai buni fotbaliști suceveni pe care i-a avut județul ăsta de-a lungul timpului) și-a arătat susținerea față de Vasile Rîmbu nu este deloc ieșită din comun și spun asta pentru că și eu (ca și mulți suceveni) sunt de părere că orașul acesta are nevoie de o schimbare. În cei 20 de ani cred că Lungu ne-a demonstrat destul.

Orașul acesta are nevoie de sport, orașul acesta are nevoie de locuri de relaxare pentru copii, părinți și bunici, orașul acesta trebuie să fie unul primitor și nu primitiv pentru turiști. Orașul acesta are nevoie de un om capabil să conducă o administrație locală și să le ofere tinerilor oportunitatea de a rămâne aici.

Nu mai vorbim despre angajările preferențiale cu nepoți pe funcțiile cheie din primărie. Să trăiască cel mai bun arhitect șef 🙂

Total
0
Shares
Related Posts