Noile achiziții ale Forestei în primul meci oficial al anului, mâine, de la ora 15:00

Foresta Suceava se pregătește să dea mâine restartul Ligii a 3-a cu noul lot. Inițial, la începutul săptămânii acesteia conducerea Forestei împreună cu cei de la Botoșani solicitaseră către Federația Română de Fotbal amânarea meciului, datorită terenului de pe Areni care este moale și aproape impracticabil, însă au fost refuzați primind ca răspuns că doar arbitrul va putea decide la ora meciului dacă se poate sau nu juca.

Un număr destul de mare de schimbări de efectiv s-a produs pe Areni, unde echipa antrenată de Selim Benachour s-a despărțit de mulți jucători în această iarnă. Au reziliat contractele cu formația suceveană Seven Cem, Sid Ali Boudjila, Mathieu Nguyen, moldoveanul Ion Ghimp, dar și un contingent important de români care nu au dat satisfacție. La capitolul sosiri se pare că Foresta a fost foarte exigentă în iarna aceasta. După multe perioade de transferuri în care semnau contracte doar să fie la număr, de această dată oficialii de pe Areni se pare ca au mizat pe calitate și nu pe cantitate. Așadar, la Suceava au ajuns jucători care pot face diferența la acest nivel, propunându-şi ca până la sfârșitul campionatului să fie printre primele 4 echipe. Probabil unul dintre cele mai importante transferuri, Cornel Căinari s-a întors acasă după un an jumătate de exil, jucător cunoscut și îndrăgit publicului sucevean. Pe lângă Căinari, au mai venit încă 8 jucători la echipă: Andrei Pavel, venit de la Aerostar Bacău, portarii Florin Logofătu şi Alexandru Cărbune, Andrei Vițelaru, un jucător cu experiență chiar și la nivelul primei divizii, Alexandru Vremea, un internațional moldovean fost campion în țara vecină, Ionuț Bejenar, Florin Robciuc şi Vasile Boca. În această pauză de iarnă, Foresta Suceava a susținut şase meciuri amicale, împărțind victoriile și înfrângerile, câștigând de 3 ori (împotriva LPS Suceava, Şomuz Fălticeni, CSM Paşcani) şi pierzând tot de atâtea ori (în fața Aerostar Bacău, CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Sporting Vaslui.

Nereuşind până acum să efectueze nici măcar un antrenament pe stadion din cauza terenului, noile achiziții vor susține mâine primul meci pe bătrânul Areni, dar şi primul meci oficial din 2019, de la ora 15:00, împotriva FC Botoșani II, biletul de intrare fiind de 5 lei.

Articol scrise de: Nicoleta Humă

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts