Sponsori Sponsori

Marius Lup, noul antrenor principal al Bucovinei Rădăuți

În vârstă de 46 de ani, Marius Lup este din județul Suceava, este cunoscut pentru abilitățile sale de a descoperi tinere talente, dar și pentru rezultatele foarte bune pe care le-a avut până acum acolo unde a activat.
Ne bucurăm pentru faptul că am reușit un astfel de transfer, deoarece domnul profesor și antrenor Lup este un om cu un caracter grozav și totodată un mare iubitor al sportului rege, care cu siguranță va aduce un mare plus sportului rădăuțean.
Antrenorul principal al Bucovina Rădăuți, Marius Lup:
“În primul rând aș vrea să mulțumesc conducerii echipei Șomuz Fălticeni și domnului primar Cătălin Coman pentru că m-a înțeles pentru cea mai grea decizie a mea din ultima perioadă. Am fost onorat să vin și să aduc un plus de experiență la Bucovina Rădăuți. Sunt foarte optimist deoarece eu am mai fost aici timp de 4 ani și cunosc foarte bine colectivul. Căpitanul actual al echipei, Florescu Mugur a fost și căpitanul U19 de la Lps Suceava (jumătate din echipă erau rădăuțeni, sportivi crescuți de profesorul Viorel Stoica). Am fost direct implicat și foarte aproape de cea mai frumoasă realizare de până acum din istoria recentă a clubului: la 30 de minute de liga a II-a, eveniment petrecut sub tutela lui Iulian Ionesi. Am răspuns afirmativ pentru o echipă în care voi avea alături un staff tânăr și profesionist cu un potențial deosebit: Ionuț Plămadă, Butnariu Cristi și Dumitraș Andrei care au realizat lucruri memorabile cu o echipă atât de tânără. Locul 2 din acest moment demonstrează clar că staff-ul tehnic, conducerea, unitatea grupului de jucători dar și relația cu Primăria Rădăuți prin domnul Loghin Bogdan funcționează la unison. Discutând cu domnul președinte Corneliu Lucescu mi-am dat seama că proiectul și concepțiile dumnealui despre cum trebuie să arate o echipă din Bucovina sunt identice cu ale mele. Practic se dorește promovarea tinerilor din zona noastră pe lângă câțiva jucători mai experimentați. Îmi doresc să obținem cât mai mult în următoarea perioadă din toate punctele puse în joc, să aducem cât mai mulți spectatori la stadion și să ne bucurăm împreună de realizările acestor tineri minunați.”, se arată în comunicatul postat pe pagina Bucovinei Rădăuți.
Articol scris de: Cristian Ploșceac
Total
0
Shares
Related Posts