START VOT | A început cea de-a doua etapă ONLINE a Ligii a IV-a

Ne este dor de proiecte precum ”Turul județului la fotbal”, ne este dor de fotbalul mic, ne este dor de voi cei care dădeați culoare duminicilor noastre. 

Și știm că și vouă jucători, staff, dar și suporteri vă este dor de duminicile în care după meciuri mai schimbați două trei vorbe cu cei din jurul vostru, cei cu care împărțeați aceeași pasiune. O pasiune comună cu a noastră, o pasiune care oricât de obosiți ne-ar fi găsit, pe mine, pe Paul Beșleagă (NEst-TV Channel), pe Lucian Acxanei (SportSV.ro), pe Gabriel Mihai Moroz (SportSV.ro), dar și pe Ciprian Anton, președintele AJF Suceava noi am fi fost acolo, indiferent de locație. Exact, pentru noi cei care în timpul săptămânii aveam cu totul și cu totul alte ocupații, ne făceam timp în week-end și pentru o pasiune din care nu câștigam nimic financiar, în schimb câștigam respectul dumneavoastră a celor care ne apreciați munca și care și atunci când ne-ați ”certat” noi l-am luat ca și un sfat, iar pentru asta vă mulțumim.

În prezent, noi ne dorim să fim alături de voi, iar pentru asta în colaborare cu AJF Suceava am creat Liga a IV-a ONLINE, acolo unde reprezentanții cluburilor dezbat, însă suporterii decid. Suntem siguri că la final, experiența aceasta va lăsa o amprentă asupra fotbalului județean, iar reprezentanții cluburilor vor avea și ei de câștigat în funcție de locul ocupat în clasament. Cu siguranță, vom pregăti câteva surprize la finalul acestui campionat online.

Deja simt că m-am lungit cam mult cu introducerea așa că mai jos puteți vota selectând 1, X sau 2 în dreptul jocului care vă interesează. 1 – victorie echipa gazdă, X – rezultat de egalitate și 2 – victorie echipa oaspete.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts