Sponsori Sponsori

Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț merg braț la braț la barajul de promovare în Liga a II-a

Ceahlăul Piatra Neamț scapă de emoții și se califică alături de Foresta la barajul de promovare în Liga a II-a cu o etapă înainte de finalul play-off-ului. 

Seria I cunoaște acum și cea de-a doua echipă calificată la barajul de promovare în Liga a II-a. Foresta Suceava a învins-o cu scorul de 3-2 pe Bucovina Rădăuți, iar Ceahlăul Piatra Neamț a trecut cu 2-1 de CSM Bacău. Cristi Pustai a scăpat astfel de emoțiile participării la baraj cu o etapă înainte de final și o însoțește pe Foresta în drumul spre Liga a II-a.

Echipa antrenată de Dorin Goian, calificată la baraj de pe primul loc încă de etapa trecută, a jucat într-o atmosferă anostă cu puțini spectatori derby-ul cu Bucovina Rădăuți. ”Galben-verzii” s-au văzut repede conduși după ce Ionel Stoian a deschis scorul pentru rădăuțeni în minutul 4, însă Iosif Netbai a egalat 5 minute mai târziu. Pe finalul primei reprize, golgheterul rădăuțenilor, Ionel Stoian, o readuce pe trupa lui Marius Lup în avatanj.

În partea secundă, gruparea lui Goian a restabilit egalitatea prin Paul Cimbru în minutul 68, iar Robert Martin a reușit golul victoriei pentru gazde în minutul 77. Trei puncte și un joc pentru palmares pentru Foresta Suceava care era deja calificată la acest baraj, iar Bucovina Rădăuți își va încerca din nou șansele în sezonul următor.

În celălalt meci din play-off, suceveanul Robert Ciobanu i-a adus victoria trupei lui Cristi Pustai după 2-1 cu CSM Bacău. Tânărul atacant a reușit o dublă de trei puncte, iar pietrenii merg braț la braț cu Foresta la barajul de promovare. Cele două echipe având mari șanse să se întâlnească în finală.

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare la Bacău, în timp ce Bucovina Rădăuți va primi vizita Ceahlăului Piatra Neamț.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts