Luptătorii de la CSM Suceava, pe podium la Naționalele de seniori

CSM Suceava a obținut patru medalii la Campionatul Național de lupte greco-romane pentru seniori. 

Municipiul Reșița a găzduit la în perioada 23 – 25 octombrie Campionatul Național de lupte greco-romane pentru seniori. Sportivii de la CSM Suceava pregătiți de Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan au obținut patru medalii printre care două de argint și două de bronz. Cei patru suceveni medaliați în cadrul competiției au vârste cuprinse între 18 și 21 fiind considerați deja unii dintre cei mai tineri sportivi de perspectivă.

Prin urmare, Adrian Agache în vârstă de 21 de ani a obținut o melalie de argint la categoria 77 de kilograme, în timp ce Bogdan Pop în vârstă de 18 ani a obținut la rândul său o medalie de argint la categoria 55 de kilograme. Medaliile de bronz au fost obținute de Teodor Chira în vârstă de 20 de ani la categoria 130 de kilograme și de Cosmin Mihalache în vârstă de 18 ani la categoria 87 de kilograme.

„Sunt deosebit de mulțumit de comportarea băieților. Pot spune că s-au autodepășit, ținând cont că sunt foarte tineri și au fost nevoiți să lupte în compania unor adversari mult mai rutinați, câte 5 meciuri într-o singură zi.”, a declarat Valerică Gherasim citat de Monitorul de Suceava. 

Rezultatele complete la fiecare competiție a sucevenilor medaliați: 

Total
0
Shares
Related Posts