Sponsori Sponsori

Interviu cu mijlocașul Forestei Andrei Cerlincă

Astăzi echipa GalbenVerde.ro v-a pregătit un interviu cu unul dintre cei mai promițători jucători ai Forestei. 

Care a fost primul contact cu fotbalul?

”A fost la vârsta de 11 ani când am participat la un antrenament al celor de la L.P.S (Liceul cu Program Sportiv) Suceava, după care am fost și legitimat.” [su_spacer] Cum ai făcut pasul la profesioniști și cum te-ai simțit atunci când ai semnat pentru prima dată un contract cu o echipă de fotbal?

”Am fost promovat de la juniori la echipa mare care pe atunci se numea Rapid CFR Suceava, m-am simțit mândru de mine pentru că eram un copil și mai ales că mi s-a oferit și un contract.” [su_spacer]

Jucătorul de fotbal care te inspiră?

”Nu am un jucător preferat, dar în fotbalul mare cred că mulți jucători te pot inspira.” [su_spacer] Care a fost reacția ta la aflarea veștii că un club de tradiție ca Rapid Bucuresti îți vrea semnătura?

”Am fost foarte încantat când am aflat că un club cu un nume așa mare în fotbalul românesc își dorește transferul meu.” [su_spacer] Cum a fost perioada petrecută la echipa de sub podul Grant?

”Perioada petrecută la Rapid a fost una frumoasă din viața mea, dar și putin grea după retrogradarea echipei din cauza situației financiare.” [su_spacer] Dar la FC Brașov?

”Nu a fost o alegere bună, deoarece nu am avut prea multe șanse, așa că am renunțat să rămân după scurt timp.” [su_spacer] După cele întâmplate în ultimile zile la Foresta, crezi că se vor îndrepta lucrurile?

”Da, cred că lucrurile se vor îndrepta, ar fi păcat ca un oraș cum este Suceava să nu aibă echipă de fotbal măcar în Liga a II-a.” [su_spacer] Care este atmosfera în vestiare în acest moment?

”Atmosfera este una bună, suntem un grup unit și încercăm să ne facem treaba cât mai bine chiar dacă situația clubului este delicată.” [su_spacer] Dacă ai face parte din conducerea clubului, ce le-ai transmite colegilor, pentru a-i încuraja și pentru a-i face să treacă mai ușor peste această perioadă?

”Să nu ne descurajăm și să sperăm că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.” [su_spacer] Ce le transmiți suporterilor suceveni?

”Le mulțumesc pentru susținere, iar noi cei din club vom încerca să-i facem mândri!”

Total
0
Shares
Related Posts