LPS Suceava, victorie importantă în fața Timișoarei în Campionatul Național de Rugby U17

Echipa LPS Suceava a reușit o victorie importantă în prima partidă a celei de-a doua jumătăți a campionatului național de rugby U17, într-un meci disputat în deplasare la SCM Timișoara. Elevii antrenorilor Codrin Prorociuc și Mihai Coca au câștigat cu un scor clar de 31-7, după ce au parcurs cea mai lungă deplasare din sezon cu trenul, la cușetă.

LPS Suceava a întâlnit o echipă motivată și cu o mare dorință de victorie, dar elevii suceveni au reușit să se impună prin experiența jucătorilor cu care au putut conta în momentele cheie ale meciului. Deși nu au beneficiat de aportul unor jucători care au avut probleme medicale, echipa a reușit să obțină o victorie importantă care îi menține cu șanse reale de a juca la baraj și apoi pentru o medalie la această categorie de vârstă.

În meciul contra SCM Timișoara, LPS Suceava a avut o performanță remarcabilă, reușind să marcheze cinci eseuri prin Andrei Alexandriuc (2 eseuri), David Ilaș, Florea Gabriel și Alexandru Pitișciuc, iar Gabriel Coclici a reușit patru transformări. În ciuda efortului depus de jucătorii gazdă, echipa din Suceava a fost superioară pe toată durata meciului și a obținut o victorie meritată.

Antrenorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca au transmis mulțumiri pentru sprijinul părinților, colegilor profesori, elevilor și sponsorilor care sunt alături de echipa LPS Suceava, inclusiv AC Mobile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te aud Romania și Asociația prietenii rugbyului din Bucovina, precum și colegilor Marcel Crețuleac și Lucian Preutescu.

Următorul meci al echipei LPS Suceava, U 17, va fi jucat pe teren propriu, pe terenul Unirea, în compania celor de la CSS Tecuci. În aprilie, va începe returul și echipa U 18 a LPS Suceava, care are șanse reale de a se lupta pentru o medalie națională. Generația U 18 vine deja după o medalie de bronz obținută la categoria anterioară de vârstă, ceea ce dovedește că echipa este una puternică și poate face față cu succes în fața celor mai buni jucători din țară.

Total
0
Shares
Related Posts