Sponsori Sponsori

Andu Vornicu: ”În ceea ce privește sportul e posibil să fie un an compromis”

CSM Suceava, unul dintre cluburile unde sunt sportivi și profesori dedicați, în ciuda greutăților pe care le întâmpină, nu există competiție de la care sportivii să nu aducă medalii. Zilele acestea chiar mi-am propus să văd cum trăiesc fără pasiunile lor sportivii din județul nostru. Însă dacă spunem CSM Suceava, e clar, ne ducem cu gândul la ceea ce face profesorul Andu Vornicu acolo. Probabil că unul dintre oamenii a cărui caracter este greu de învins de orice greutate pe care o întâmpină.

Profesorul Andu Vornicu este un exemplu pentru mulți dintre sportivii legitimați la CSM Suceava, iar un lucru pe care l-am remarcat de-a lungul celor aproximativ 4 ani de când fac presă online și de când urmăresc tot ce se întâmplă în fiecare ramură sportivă este și faptul că Andu Vornicu nu este uitat nici de foștii săi elevi, elevi care revin și pun umărul la ceea ce încearcă fostul lor antrenor, profesor, dar și prieten să facă pentru Suceava.

Andu Vornicu: ”Așteptăm cu nerăbdare să se termine nebunia asta”

”Această perioadă este moartă să spun așa, ca în mai toate sporturile de altfel. Nu ne putem antrena din moment ce toate bazele sportive sunt închise. Așteptăm cu nerăbdare să se termine odată nebunia asta. Discut zilnic cu sportivii și îi pun să facă acasă diferite teme de antrenament. În plină desfășurare era campionatul național de tineret, eram cu doi sportivi în semifinale, și în ultima zi a fost închis turneul. Azi trebuia să înceapă naționalele de juniori. Nu sunt în măsură să spun dacă e un an sau nu compromis pentru sport însă totul depinde mult de cum va evolua această situație. În luna mai este programat campionatul european în Muntenegru. Cred mai degrabă că e un an totuși compromis. Eram prezenți acolo cu doi sportivi și anume Măzăreanu Cristi și Ungureanu Laurențiu. Oricum este o perioadă destul de grea, iar eu îndemn sportivii să respecte recomandările autorităților. Exemplele cele mai concludente, sunt nu departe de noi. Soția mea lucrează în spital, nu a venit acasă de două săptămâni, e în linia 1, iar eu le-am cerut sportivilor mei să aibă grijă de sănătatea lor.”, a precizat Andu Vornicu pentru SportSV.ro 

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts