Suceveanul Andrei Ostrovanu îl va înfrunta pe bulgarul Teodor Hristov pentru titlul categoriei mijlocie

Unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din România, Andrei Ostrovanu, va reveni în ring pe 3 decembrie unde va lupta pentru titlul categoriei mijlocie. 

Suceveanul Andrei Ostovanu va participa la începutul lunii viitoare în gala circuitului Mix Fight Championship care va avea loc în Fraport Arena, din Frankfurt. Acesta îl va înfrunta pe bulgarul Teodor Hristov pentru titlul categoriei mijlocie. Luptătorul sucevean de kick-boxing s-a pregătit intens în această perioadă și speră să încheie anul cu o victorie.

„Pe 3 Decembrie voi reprezenta România în gala circuitului Mix Fight Championship, în Germania. Îmi doresc să închei anul cu o victorie atât pentru mine, cât și pentru tricolorul românesc. Acest meci este o nouă provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Mulțumesc sponsorului SafeWood, staff-ului meu și tuturor celor îmi susțin parcursul național și internațional”, a declarat Andrei Ostrovanu.

Luptătorul sucevean se așteaptă la o susținere importantă din partea românilor stabiliți în Germania care vor fi prezenți la gală, iar drept mulțumire vrea să le ofere un spectacol frumos și o victorie care să-i facă mândrii că sunt români.

Andrei Ostrovanu a bifat până acum 50 de meciuri la profesionişti, cu un bilanţ de 39 de victorii, 10 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte împreună cu antrenorul Claudiu Râșco.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts