LPS Suceava, locul 2 la Juniors Cup

Fotbaliștii lui Răzvan Bîgu au fost la un pas de cucerirea trofeului Juniors Cup, însă gruparea Juniorul Suceava s-a impus după penalty-uri. 

Jucătorii pregătiți de profesorul Răzvan Bîgu au reușit o performanță notabilă la turneul Juniors Cup. Micuții fotbaliști s-au remarcat prin prisma unității grupului, dar și a faptului că echipa nu a primit nici un gol în timpul regulamentar. În grupe, sportivii lui Bîgu s-au impus cu scorul de 21-0 în fața fotbaliștilor de la Tigers Vaslui, 9-0 în fața grupării Viitorul Solca și 8-0 în compania Forestei Fălticeni.

În semifinale, fotbaliștii Liceului cu Program Sportiv din Suceava nu au avut emoții și au trecut cu scorul de 5-0 de Artys Botoșani. În semifinale, duelul cu Juniorul Suceava a fost plin de emoții pentru că se întâlneau față în față cele mai bune echipe ale competiției. După 0-0 în timpul regulamentar, gruparea Juniorul Suceava a dispus cu 5-4 la loteria penalty-urilor.

Răzvan Bîgu: ”O competiție în care ne-am putut arăta abilitățile”

”A fost o competiție frumoasă în care fotbaliștii mei și-au dorit foarte mult să obțină trofeul. Ne-a lipsit foarte puțin să ne atingem obiectivul, însă eu sunt foarte mulțumit de cum s-au descurcat cei mici și consider că vom fi mai buni de la o competiție la alta. Mai avem mult de muncă, dar suntem pe drumul cel bun.”, a declarat profesorul Răzvan Bîgu.

Lot jucători: Mandici, Dura, Mardare, Boambă, Murariu, Manoilă, Bolohan, Ichim, Moraru, Coajă, Hrușcovschi, Capraru, Turca, Florea, Găitan, Cucoș, Jucan, Gemeniuc, Dascălu.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts