Sponsori Sponsori

LPS Suceava câștigă duelul cu LPS Piatra Neamț și se menține pe podium la Juniori 1 Seria A Feminin

Echipa antrenată de profesorul Iulian Dugan câștigă jocul din deplasare cu Piatra Neamț la 16 goluri diferență și așteaptă duelul cu LPS Iași. 

Tinerele handbaliste ale Liceului cu Program Sportiv din Suceava bifează cea de-a patra victorie stagională din cinci posibile în campionatul de Juniori 1 Seria A Feminin. Sportivele pregătite de profesorul Iulian Dugan s-au impus în partida cu LPS Piatra Neamț cu scorul de 38-22 și își menține locul secund în clasament. Victoria a fost obținută și grație evoluție foarte bune în poarta LPS-ului din Suceava a portarului Irimia, dar și a jucătoarelor de câmp Chiriliuc, Puha și Gheorghiță. De altfel, pentru Bădăluță a fost jocul de debut la juniori 1.

”Un joc bun care ne-a permis în a doua repriză să folosim tot jocul. Obiectivul la Juniori 1 Seria A Feminin este de a ne forma ca echipă, relații de joc, mai ales că opt dintre jucătoare au o vârstă mai mică fiind născute în 2006 și 2007.”, a declarat profesorul Iulian Dugan, antrenorul echipei de handbal a LPS Suceava.

Lotul LPS Suceava: Ana Irimescu, Maria Moțcu (4 goluri), Gabrielal Preluca (5 goluri), Claudia Bădăluță (2 goluri), Oana Chiriliuc (15 goluri), Cristina Rotariu, Denisa Mihoc, Ana Șofroniei (1 gol), Ștefania Iovu (5 goluri), Mihaela Liuță, Diana Puha (1 gol), Raisa Gheorghiță (1 gol), Emilia Țugui (1 gol), Maria Rotariu, Adriana Casoschi (5 goluri).

Pentru handbalistele antrenate de profesorul Iulian Dugan urmează duelul cu LPS Iași programat pentru data de 13 noiembrie în sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts