CSU Suceava a câștigat finala mică a Cupei României

Clubul Sportiv Universitar din Suceava cucerește medalia de bronz la Cupa României la handbal masculin după o victorie excepțională cu CSM București.

CSU Suceava a reușit să cucerească medalia de bronz la ediția din acest an a Cupei României la handbal masculin, după o victorie convingătoare obținută în finala mică a competiției împotriva echipei CSM București.

Partida s-a desfășurat duminică, 14 mai, în sala “Lascăr Pană” din Baia Mare, iar CSU Suceava s-a impus cu scorul de 35-29 (18-15). Echipa suceveană a avut un joc foarte bun și a dominat pe parcursul întregii partide, având mereu un avantaj confortabil pe tabelă.

Pentru CSU Suceava, Stanciuc a fost cel mai bun marcator, cu 8 goluri, urmat de Botond, cu 6 goluri, și Gavriloaia, cu 5 goluri. Makaria a avut un meci bun în poartă, cu 16 intervenții, contribuind semnificativ la victoria echipei sale.

În semifinale, CSU Suceava a avut un meci epic împotriva echipei CSM Constanța, care a durat patru reprize de prelungire și s-a încheiat cu scorul de 39-42 în favoarea constănțenilor. Cu toate acestea, echipa suceveană a reușit să revină în finala mică a competiției și să obțină medalia de bronz.

CSU Suceava a avut un parcurs bun la această ediție a Cupei României la handbal masculin și merită toate felicitările pentru performanța obținută. Echipa a demonstrat că are valoare și că poate învinge echipe importante din handbalul românesc. Cu siguranță, această medalie de bronz va fi un motiv de mândrie și de inspirație pentru jucători și suporteri deopotrivă.

 

Sursa foto: CSU Suceava

Total
0
Shares
Related Posts