Poftă de goluri în etapa a XII-a a Seriei a II-a a Ligii a V-a

A plouat cu goluri în etapa cu numărul XII a Seriei a II-a a Ligii a V-a în care favoritele s-au impus fără drept de apel. 

Larix Dornișoara nu are adversar în Seria a II-a a Ligii a V-a. Formația din Poiana Stampei a obținut o victorie categorică în deplasare în fața grupării Carpatic Suceava, scor 5-0. Golurile liderului au fost înscrise de Luci Vasile (2 goluri), Cristian Frunză (2 goluri) și Cristian Bugnar.

Avântul Frasin și Bradul Vama au oferit cel mai spectaculos meci al seriei. Punctele s-au dus însă la gruparea din Frasin care s-a impus cu scorul de 5-3. Golurile echipei din Vama au fost înscrise de Andrei Poienari Popescu, Ionuț Fierar și Raul Zaharia.

Juniorul Fălticeni a obținut un succes important pe teren propriu în compania grupării Vânătorul Dorna Candrenilor, scor 4-1. Golurile echipei manageriate de Eduard Lichtenstein au fost înscrise de Florin Bidan (2 goluri), Ovidiu Cristea și Gabriel Ilie. Marian Sile a reușit golul de onoare al echipei din Dorna Candrenilor.

Opt goluri s-au înscris și în partida dintre Valea Suhei și Stejarii Dragomirnei. Gazdele au pierdut cu scorul de 2-6 în fața unei grupări determinate și cu poftă de joc. Golurile echipei din Mitocu Dragomirnei au fost înscrise de Stajărel Ferar (2 goluri), Paul Ujeniuc (2 goluri), Vlăduț Vartolomei și Iulian Jureschi.

Echipa secundă a formației Șomuz Fălticeni a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 1-5 de ACS Dream Team Ipotești. Oaspeții și-au asigurat victoria prin reușitele semnate de Lucian Bujoreanu (2 goluri), Claudiu David, Vasile Palaghian și Alexandru Andrici.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a:  

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 12 34p
2 AS Juniorul Fălticeni 12 29p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 12 24p
4 ACS Dream Team Ipotești 12 21p
5 ACS Bradul Vama 12 17p
6 ACS Avântul Frasin 12 15p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 12 13p
8 ACS Șomuz Fălticeni II 12 10p
9 ACS Carpatic Suceava 12 7p
10 ACS Valea Suhei 12 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton – FotoSport

Total
0
Shares
Related Posts