Ion Lungu a avut o întâlnire cu Dorin Goian și Andrei Ciutac privind strategia de viitor a clubului

Primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu s-a întâlnit la finele săptămânii trecute cu noul antrenor al Forestei Suceava, Dorin Goian și președintele executiv al clubului, Andrei Ciutac. 

Conform unui comunicat transmis de edilul Sucevei, Ion Lungu, pe pagina sa de socializare, acesta a menționat că a avut o întâlnire cu Dorin Goian și Andrei Ciutac pentru a vedea strategia clubului pentru sezonul 2020-2021. În urma întâlnirii, Lungu a precizat că primăria va rămâne în continuare alături de clubul de fotbal sucevean și a dat asigurări că „galben-verzii” vor primi întreaga sumă de bani alocată de către Consiliul Local pentru acest an.

”Am avut o întâlnire cu noul antrenor al Forestei Suceava, Dorin Goian, și cu președintele Forestei, Andrei Ciutac. Mi-au prezentat strategia pentru noul sezon fotbalistic. I-am asigurat de sprijinul primăriei cu criteriu de performanță, promovarea în Liga II.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de socializare a edilului sucevean. 

Totodată, primarul municipiului Suceava a ținut să prezinte și situația nocturnei la care se așteaptă finalizarea licitației pentru a putea începe lucrările.

”Primăria va monta nocturna pe stadion după finalizarea licitației și va începe modernizarea stadionului.”, a mai adăugat Ion Lungu. 

În final, edilul Sucevei l-a felicitat pe Dorin Goian pentru decizia de a reveni pe Areni, motiv pentru care Ion Lungu l-a asigurat de tot sprijinul pentru îndeplinirea obiectivului și anume promovarea în Liga a II-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: facebook.com/Ion Lungu

Total
0
Shares
Related Posts