Liderul Ligii a IV-a, Șoimii Gura Humorului, a remizat în această rundă cu campioana en-titre, Viitorul Liteni

Scorul etapei cu numărul 24 a fost înregistrat în partida dintre Moldova Drăgușeni și ASA Rarăul Câmpulung Moldovenesc, scor 7-1. 

Încă o gură de oxigen, dar și de speranță pentru contra-candidatele liderului Șoimii Gura Humorului după ce gruparea humoreană a remizat pe teren propriu scor 2-2 cu Viitorul Liteni, campioana en-titre. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Emanuel Moloce și Ionuț Timiș, în timp ce pentru echipa pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca au înscris Cosmin Mitoșeriu și Vlad Codău.

În alt joc al rundei, Juniorul Suceava nu a avut emoții pe teren propriu cu gruparea Sporting Poieni Solca pe care a învins-o cu scorul de 4-0. Golurile victoriei au fost înscrise de Andrei Vaman (două goluri) și Marius Zaharie (două goluri).

Recolta Fântânele a trecut la limită duelul disputat pe teren propriu cu Șomuzul Preutești. Alexandru Dragomir a înscris o dublă pentru formația gazdă, în timp ce golul de onoare a fost înscris de Andrei Aileni.

Moldova Drăgușeni a surclasat-o pe ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc cu scorul de 7-1 înregistrând astfel scorul etapei cu numărul 24. Sergiu Beclea (trei goluri), Ionuț Niță, Octavian Dascălu, Flavius Pânzariu și Florin Ojică au punctat pentru formația din Drăgușeni în măcelul administrat câmpulungenilor.

Progresul Frătăuții Vechi a câștigat fără emoții duelul cu Minerul Iacobeni cu scorul de 4-0. Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Theodor Lelcu, Emil Romas, Marius Ihantiuc și Robert Tudorache.

Bradul Putna se impune în deplasarea de la Frumosu în fața Forestierului și obține cele trei puncte. Trupa antrenată de Dimitrie Bîru a trecut cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Timotei Rusu și Cosmin Coroamă.

Bucovina Dărmănești a câștigat la masa verde duelul cu Bucovina II Rădăuți, în timp ce Juniorul Salcea a stat.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Șoimii Gura Humorului 22 59p
2 ACS Juniorul Salcea 22 55p
3 CS Bradul Putna 22 54p
4 ACS Juniorul Suceava 22 51p
5 CSO Viitorul Liteni 23 43p
6 ACS Șomuzul Preutești 23 36p
7 ACS Forestierul Frumosu 23 35p
8 ACS Moldova Drăgușeni 23 30p
9 AS Progresul Frătăuții Vechi 22 29p
10 ACS Recolta Fântânele 22 25p
11 ACS Sporting Poieni Solca 22 25p
12 AS Minerul Iacobeni 23 24p
13 AS Bucovina Dărmănești 22 18p
14 AS Amatorii Rarău 22 6p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 23 0p

Următoarea rundă în Liga a IV-a se va disputa pe 12 mai având în vedere că pe 5 mai creștinii vor sărbători Paștele.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Viitorul Liteni

Total
0
Shares
Related Posts