Paşi spre revenirea la normalitate în fotbalul județean

După a perioadă în care sportul a suferit modificări după modificări, iar pandemia de coronavirus a afectat desfășurarea activităților sportive, vin și vești bune. Conform unui comunicat transmis de Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federaţia Română de Fotbal a stabilit în cadrul ședinței cu Asociațiile Județene de Fotbal din perioada 19-20.01.2022, modalitatea de desfășurare a meciurilor de baraj pentru promovare în Liga a III-a.

Astfel se va reveni la formula folosită înainte de pandemie. La jocurile de baraj vor participa campioanele celor 41 de competiții AJF și a celei de la AMFB. Campioana județului Suceava urmează a întâlni campioana din unul din următoarele județe: Iași, Botoșani, Vaslui, Neamț sau Bacău.

Nu are dreptul de a participa la jocurile de baraj o echipă campioană a unui judeţ, dacă clubul acesteia nu își are sediul într-una din localitățile situate în județul în care a obținut titlul de campioană. În această situaţie va fi acceptată la jocurile de baraj echipa clasată pe locul următor în campionatul judeţean respectiv și care îndeplineşte condiţiile cerute de regulament.

Total
0
Shares
Related Posts