”Tânărul” Mihai Guriță a reușit încă o dublă în Cupa României

Mihai Guriță a reușit încă o dublă pentru Viitorul Liteni în Cupa României, dar de data aceasta nu a fost de ajuns.

Viitorul Liteni a părăsit Cupa României cu fruntea sus, după ce formația de Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț, s-a impus cu scorul de 6-5 după penalty-uri. Cu o audiență numeroasă în tribunele micii arene de pe stadionul „Ion Pintilescu”, Liteniul a început destul de greu jocul cu formația nemțeană. Golurile lui Fomba Bourama în minutul 9 și Frank Embaga în minutul 30 păreau să o scape pe Ceahlăul de orice emoție cu Viitorul Liteni, însă Mihai Guriță a reușit un sfert de oră excepțional în prima repriză. ”Tânărul” Guriță a reușit o dublă care le-a oferit mari emoții nemțenilor, acesta câștigând majoritatea duelurilor aeriene cu mult mai tinerii săi adversari. Scor la pauză 2-2, un scor care a reflectat în totalitate ceea ce s-a întâmplat în prima repriză în ciuda unor erori de arbitraj. Jocul s-a desfășurat mai mult la mijloc în repriza secundă, niciuna dintre echipe nu doreau să riște. Soarta jocului nu a fost decisă nici în cele două reprize de prelungiri, ci la loteria penalty-urilor, unde câștig de cauză au avut nemțenii.

Dacă înaintea meciului am postat un sondaj pe facebook cu întrebarea ”Va reuși Mihai Guriță să înscrie și în această partidă?”, cred că următorul sondaj va suna astfel ”Va deveni Mihai Guriță golgheterul Ligii a IV-a în acest sezon?” 🙂

Revenind la joc, per total, Viitorul Liteni a făcut tot ce a putut și faptul că s-a luptat de la egal la egal cu o formație de Liga III-a care efectuează aproape zilnic antrenamente, spune multe despre fotbalul județean și nivelul acestuia. Cert este că un merit îl au Demis Maranda, Cătălin Holca, Tomiță Onisii și Benone Păvăluc.

Viitorul Liteni a folosit următorii jucători: 

Ionuț Bicleanu – Vladimir Razlog, Petru Razlog, Cătălin Solcan, Ionuț Duțică – Alexandru Dragomir, Claudiu Velescu, Sergiu Corban, Radu Tomescu – Mihai Guriță, Andrei Bijec. Pe parcurs au mai intrat: Daniel Cristescu, Nicolae Gliga, Mihăiță Gheorghiță și Andrei Duman.

Deși mai scurt parcursul din acest an în Cupa României, Viitorul Liteni se va axa pe campionatul Ligii a IV-a care urmează să debuteze în acest weekend. Liteniul va primi vizita Concordiei Grămești, duminică, de la ora 11:00 pe stadionul ”Ion Pintilescu”.

Puteți revedea momentul penalty-urilor accesând video-ul de mai jos: 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts