Sponsori Sponsori

CSO Viitorul Liteni – FC Ozana Târgu Neamț, sâmbătă, ora 18:00

Viitorul Liteni are șansa de a face un pas mare către Liga a III-a sâmbătă începând cu ora 18:00 pe micuța arenă din Liteni. 

Campioana Ligii a IV-a din Suceava, Viitorul Liteni va primi vizita campioanei din Neamț, FC Ozana într-un prim joc al barajului pentru Liga a III-a. Dacă în sezonul trecut, Șomuz Fălticeni a avut o adversară modestă venită din campionatul vasluian, pentru acest sezon, sorții au decis ca barajul să se joace între Suceava și Neamț. Viitorul Liteni va avea parte de un joc destul de echilibrat, însă cu siguranță, experiența jucătorilor își va spune punctul de vedere. De partea cealaltă, conducerea echipei din Târgu Neamț a anunțat că oferă transport gratuit fanilor care vor dori să-i însoțească în deplasarea de la Liteni.

“PROMOVĂM ÎMPREUNĂ! 🤩 Suporterii care doresc să facă deplasarea la Liteni pentru manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, acolo unde vom întâlni formația Viitorul din localitate, sunt asteptați în ziua meciului (sămbătă, 15 iunie), la ora 16:00, în fața restaurantului „Victoria” din Târgu Neamț.

Clubul Ozana asigură transportul gratuit, dus- întors, cu două autocare în limita a 120 de locuri”, transmite conducerea FC Ozana Târgu Neamț.

Înaintea acestui joc, Demis Maranda a susținut că nu știe foarte multe despre adversar, însă Liteniul va juca la victorie indiferent de adversar:

“Nu ştim nimic despre potenţialii adversari. Eu apăr, în primul rând, interesele echipei mele. Indiferent de adversar, noi vom duce la capăt meciul de baraj”, a declarat Maranda.

Terenul din Liteni întruneşte toate condiţiile pentru Liga a III-a.

“Echipa noastră a mai evoluat în divizia C. Stadionul este omologat din 2004 pentru Liga a III-a şi avem şi grupele de juniori necesare. Întrucât se tot vorbeşte, întrunim şi condiţiile regulamentare cerute de Federaţia Română de Fotbal: avem certificat de identitate sportivă!”, a mai precizat antrenorul Demis Maranda.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dănuț Chidoveț

Total
0
Shares
Related Posts